OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Έφτασε Νάπολι ο Θρύλος...

Η αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται ήδη στη Νάπολι όπου στις 22:00 θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα στο τελευταίο φιλικό του καλοκαιριού που θα αποτελέσει και την πρόβα τζενεράλε ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων.

Μετά από περίπου μιάμιση ώρα, η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στη Νάπολι και αμέσως αναχώρησε για το ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει ως το βράδυ. Στις 22:00, οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν την τοπική ομάδα στο τελευταίο και πιο δυνατό φιλικό του καλοκαιριού, το οποίο θα αποτελέσει πρόβα τζενεράλε και για τις δύο ομάδες.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ αναμένεται να χρησιμοποιήσει όλα τα νέα αποκτήματα της ομάδας, τους Μασάδο, Γκρέκο και Κοντρέρας. Υπενθυμίζεται ότι στην αποστολή μετέχουν οι: Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέμπας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοντέστο, Μανιάτης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Βλαχοδήμος, Τζιμπούρ, Λυκογιάννης, Μασάδο, Κοντρέρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αποστολή της ομάδας θα επιστρέψει στην Αθήνα αμέσως μετά το φιλικό, με προγραμματισμένη ώρα άφιξης στις 3:40 τα ξημερώματα της Δευτέρας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons