OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Το πρόγραμμα του Σαββάτου...«Φορτσάρει» ο Μιραλάς...

Μετά από αρκετό καιρό που έμεινε εκτός προπονήσεων και φιλικών λόγω τραυματισμού, ο Κέβιν Μιραλάς ανεβάζει στροφές. Μία μέρα πριν το παιχνίδι με την Σπόρτινγκ, ο Βέλγος επιθετικός πέτυχε δύο τέρματα στην προπόνηση των «ερυθρολεύκων» και έθεσε υποψηφιότητα για το αρχικό σχήμα.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ είδε το Σάββατο με ικανοποίηση τον Μιραλάς να πατάει… γκάζι κατά την διάρκεια του προγράμματος. Ο Βέλγος πέτυχε δύο γκολ στο δίτερμα και έδειξε συνολικά να είναι σε καλή κατάσταση την ώρα που η προετοιμασία της ομάδας του μπαίνει στην τελική ευθεία.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν και σήμερα στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου της Λισσαβόνας.

Μία ημέρα πριν από το φιλικό με τη Σπόρτινγκ, οι παίκτες του Ολυμπιακού έκαναν ακόμη μία προπόνηση. Επανήλθαν στο γήπεδο του Πανεπιστημίου της Λισσαβόνας λίγο μετά τις 9:30 (11:30 Ελλάδας) και συνέχισαν την προετοιμασία τους για το αυριανό ματς.

Αρχικά έκαναν ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, με ελαφρύ τρέξιμο, δουλεύοντας και στη φυσική τους κατάσταση. Στη συνέχεια χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και δούλεψαν στην τακτική τους. Έπαιξαν με την κατοχή της μπάλας, σε αρκετά μεγάλο μέρος του γηπέδου και με τέσσερα μικρά τέρματα, δύο σε κάθε πλευρά. Οι τερματοφύλακες δεν συμμετείχαν.

Αυτό έγινε στη συνέχεια, όμως. Οι παίκτες χωρίστηκαν ξανά σε «κίτρινους» και «κόκκινους» και έπαιξαν δίτερμα. Με τους πρώτους ήταν οι Κάρολ, Χολέβας, Σιόβας, Παπάζογλου, Βλαχοδήμος, Φέισα, Τάτος, Τζιμπούρ, Φετφατζίδης, Πάντελιτς. Με τους «κόκκινους» οι Μέγιερι, Τοροσίδης, Μανωλάς, Καραγκούνης, Μοδέστο, Μανιάτης, Αμπντούν, Λυκογιάννης, Μιραλάς, Μήτρογλου.

Τον δρόμο προς τα δίχτυα βρήκαν οι Κέβιν Μιραλάς (2) και Γιάννης Φετφατζίδης. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με διατάσεις και αποφόρτιση και πλέον οι παίκτες θα επανέλθουν στο γήπεδο αύριο το πρωί, στις 11:30 ώρα Ελλάδας.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons