OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για τον κόσμο...

Ο Λιούμπομιρ Φέισα δηλώνει ότι προσπαθεί για το καλύτερο ώστε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του Ολυμπιακού και του κόσμου της ομάδας.

Ο Σέρβος άσος μίλησε στην κάμερα της "Νοva" μετά την αναμέτρηση με την Σπόρτινγκ Λισαβώνας για τον αγώνα με τους Πορτογάλους, την προετοιμασία και στέλνει μήνυμα στον κόσμο της ομάδας ότι φέτος θα είναι η χρονιά του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λιούμπομιρ Φέισα...

Λιούμπο ήσουν αν όχι ο κορυφαίος, σίγουρα από τους παίκτες που ξεχώρισαν στο φιλικό με την Σπόρτινγκ. Τι γεύση σου άφησε το συγκεκριμένο φιλικό;

"Πρώτα απ' όλα, αυτό που κοιτάζω είναι την ομάδα μου και όχι το τι κάνω εγώ. Ήταν ένα δυνατό φιλικό, χάσαμε 1-0, είχαμε κάποιες καλές στιγμές, αλλά δεν σκοράραμε. Θα μπορούσαμε πάντως να σκοράρουμε, στη φάση με τον Μιραλάς".

Θέλω να μου πεις λίγο για τη θέση σου. Έχεις πει κατ' επανάληψη ότι θες να παίζεις σε ρόλο αμυντικού χαφ. Μπροστά από τα δύο στόπερ. Εσύ πώς αισθάνεσαι; Είσαι ευχαριστημένος με τις εμφανίσεις σου; Περιμένουμε κάτι περισσότερο; Τι μπορείς να πεις στον κόσμο;

"Ναι, παίζω περισσότερο ως αμυντικό χαφ, αλλά δεν θα πω και "όχι" αν μου πει ο προπονητής να παίξω και ως δεύτερος αμυντικό χαφ. "Οκτάρι" δηλαδή. Προτιμώ όμως η αλήθεια είναι να παίζω σε ρόλο αμυντικού χαφ".

Γενικότερα η προετοιμασία μέχρι στιγμής πώς σου έχει φανεί;

"Μια χαρά πάμε. Σίγουρα υπάρχει κούραση από τις δυνατές προπονήσεις, αλλά δεν πρέπει να το σκεφτόμαστε αυτό. Σε δύο εβδομάδες αρχίζει το πρωτάθλημα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το ματς της πρεμιέρας. Θα ξεκουραστούμε λίγο μέσα στην εβδομάδα όσο μπορούμε και μετά τη Νάπολι. Θα φουλάρουμε για να παρουσιαστούμε όπως πρέπει με την Βέροια".

Τώρα έχετε ένα δυνατό φιλικό ματς με την Νάπολι.

"Είναι παιχνίδι επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ. Άλλο ένα πολύ δυνατό ματς για την ομάδα μας. Εκεί θα πρέπει να δώσουμε το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας, έτσι ώστε να κλείσουμε ιδανικά τη σειρά των φιλικών που αρχίσαμε από τον Ιούλιο".

Κι ένα μήνυμα δικό σου προς τον κόσμο. Τι προσδοκά ο κόσμος από εσένα;

"Θέλω να παίζω, θα κάνω τα πάντα για να παίζω και αυτό που ξέρω είναι ότι οφείλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και για τον κόσμο".

 http://www.sport24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons