OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Μεγαλύτερες προσδοκίες φέτος...

Το… repeat των περσινών επιτυχιών έχει στο μυαλό του ο Κάιλ Χάινς, ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν.

Ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού, ο οποίος το πρωί της Δευτέρας έφτασε στην Ελλάδα, τόνισε πως πλέον οι προσδοκίες μπορεί να είναι μεγαλύτερες, ωστόσο όλοι οι παίκτες έχουν τους ίδιους στόχους και κίνητρα.

«Πέρσι κανείς δεν περίμενε αυτό που καταφέραμε. Κάναμε μια μεγάλη έκπληξη, αλλά φέτος όλα θα είναι διαφορετικά, όλοι θα μας περιμένουν. Εμείς θα είμαστε έτοιμοι, για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες. Το γεγονός πως έμειναν οι περισσότεροι παίκτες και έγιναν ελάχιστες αλλαγές, θα μας βοηθήσει αρκετά. Αυτό που ζήσαμε δεν είναι εύκολο να το επαναλάβουμε.

Μπορεί να θέλουμε να ζήσουμε ξανά το περσινό κατόρθωμα, αλλά επαναλαμβάνω, δεν θα είναι εύκολο. Το θέλουμε πολύ όμως. Όλα τα παιδιά που έμειναν από πέρσι έχουμε το ίδιο κίνητρο και τους ίδιους στόχους
», ήταν τα λόγια του 27χρονος σέντερ, για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Όταν επέστρεψα στις ΗΠΑ ήρθαν φίλοι μου στο αεροδρόμιο και το διασκεδάσαμε αρκετά αφού μου έκαναν μια υπέροχη υποδοχή έκπληξη.

Όταν έμεινα μόνος σκεφτόμουν για ημέρες τι καταφέραμε, ήταν απίστευτο. Οι προσδοκίες θα είναι μεγάλες πλέον και πρέπει να ανταποκριθούμε. Έλεγα στον εαυτό μου πρέπει να επιστρέψω στην Ελλάδα και να τα καταφέρουμε και πάλι
».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons