OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Η απογευματινή προπόνηση....

Με τη συμμετοχή του Ανδρέα Τάτου στο ομαδικό πρόγραμμα, οι παίκτες του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη.

 Ο αγώνας της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague με τον Λεβαδειακό πλησιάζει και στον Ολυμπιακό ανεβάζουν «στροφές» και εντείνουν ακόμη περισσότερο την προετοιμασία τους.

Το απόγευμα της Τετάρτης οι «ερυθρόλευκοι» γυμνάστηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, με τη συμμετοχή και του Ανδρέα Τάτου στο ομαδικό πρόγραμμα. Ο νεαρός μέσος αφήνει πίσω του το πρόβλημα στη γάμπα που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα και πλέον είναι σε θέση να επανέλθει σε πλήρη δράση.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης ο Πάμπλο Κοντρέρας ένιωσε ένα τράβηγμα στον αριστερό προσαγωγό. Ο Χιλιανός κεντρικός αμυντικός δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα, ενώ τοποθετήθηκε πάγος στο πόδι του. Αύριο το πρωί το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού θα επανεκτιμήσει την κατάστασή του, καθώς ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε μαγνητική.

Το πρόγραμμα την Τετάρτη το απόγευμα περιελάμβανε πολλή τακτική, με τους ποδοσφαιριστές να χωρίζονται σε δύο γκρουπ και να παίζουν διπλό σε όλο το γήπεδο. Παράλληλα, δούλεψαν και στην τεχνική τους.

Αύριο οι «ερυθρόλευκοι» θα γυμναστούν το απόγευμα, στις 19:00, στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons