OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Ο Ιμπαγάσα από τους καλύτερους που είχα ποτέ...

Τι έλεγε ο τεχνικός της Μάλαγα και γιατί δεν του έκανε εντύπωση που ο Αργεντινός είναι συνέχεια πρωταγωνιστής στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα είναι ένας από τους κορυφαίους ξένους που έχουν αγωνιστεί στο ισπανικό πρωτάθλημα την τελευταία δεκαπενταετία. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι για δέκα χρόνια συμπεριλαμβανόταν συνεχώς στην κορυφαία ενδεκάδα του ισπανικού πρωταθλήματος και σε κάποια από αυτά έπαιρνε και τον τίτλο του MVP της Πριμέρα Ντιβιζιόν. 

Ο Αργεντινος είναι και ένας από τους καλύτερους παίκτες που είχε στη διάθεσή του ο προπονητής που απέκλεισε τον Παναθηναϊκό από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι στάζει μέλι για τον άσο του Ολυμπιακού. Και τον θεωρεί ως έναν από τους παίκτες που τον βοήθησαν να κάνει όσο το δυνατό καλύτερο έργο σε μια από τις πρώην του ομάδες, τη Βιγιαρεάλ. 

Ο νυν τεχνικός της Μάλαγα έσταζε μέλι για τον μεγάλο πρωταγωνιστή του Ολυμπιακού στη Βέροια και επί ελληνικού εδάφους. Και πιο συγκεκριμένα, έλεγε τα καλύτερα την παραμονή του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. 

Στο «Χανδρής», ξενοδοχείο που είχε καταλήξει η αποστολή της Μάλαγα μαζεύτηκαν φίλοι και γνωστοί από τα παλιά. Ανάμεσα σε αυτούς και κάποιοι Ελληνες. Φίλοι ανθρώπου που δουλεύει στο φημισμένο ξενοδοχείο ήταν επίσης στην παρέα. Και ενημερώθηκαν για διάφορα πράγματα που ειπώθηκαν εκεί.

Μάθαμε, λοιπόν, τι έλεγε ο Πελεγκρίνι. Πρώτα πρώτα ρώτησε τι κάνει ο Ιμπαγάσα. Και όταν του είπαν ότι την Κυριακή έκανε παπάδες στη Βέροια, έλεγε στην ομήγυρη: «Δεν μου κάνει καμιά εντύπωση. Ο Ιμπαγάσα σε κάθε παιχνίδι είναι πρωταγωνιστής. Δεν είναι πρωταγωνιστής μόνο όταν δεν παίζει», είπε με αρκετό χιούμορ ο Χιλιανός.

Σε κάποια στιγμή τους είπε: «Είναι τυχερός ο Ολυμπιακός που τον έχει. Ημουν όμως τυχερός και εγώ που τον είχα. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχω συνεργαστεί. Δεν κρύβω είχε βοηθήσει πολύ τη Βιγιαρεάλ», έλεγε ο Πελεγκρίνι.

Του ζητούσαν να πει και τη γνώμη του για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Εδειχνε σίγουρος ότι θα προκριθεί η Μάλαγα. Ελεγε ότι είναι πολύ καλύτερη ομάδα και ότι το μυστικό είναι να «κρατήσουμε την κατοχή, να έχουμε συνέχεια εμείς την μπάλα στα πόδια μας και να ελέγχουμε εμείς το ρυθμό».
Ο Πελεγκρίνι πίστευε ότι η Μάλαγα θα σκοράρει κιόλας. Το ότι δεν το πέτυχε, καμιά σημασία δεν έχει. Πήρε αυτό που ήθελε και βρέθηκε στους ομίλους.

Στο τέλος, πάντως, ρώτησαν τον Πελεγκρίνι αν θα ήθελε να έρθει κάποια στιγμή να δουλέψει στην Ελλάδα, ας πούμε στον Ολυμπιακό. Δεν έδειξε αρνητικός, αν και έλεγε ότι αυτή τη στιγμή προέχει να βρει λύσεις στα προβλήματά της η Μάλαγα και να κάνει ένα καλό Τσάμπιονς Λιγκ. Οταν δε του είπαν ότι στην πρώτη του συμμετοχή του στη διοργάνωση, με τη Βιγιαρεάλ πριν από 6 χρόνια, έφτασε ως τα ημιτελικά και αν θα μπορέσει να κάνει κάτι τέτοιο, έλεγε ότι «μόνο ο θεός ξέρει».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons