OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Χωρίς αριστερό χαφ…

Μπορεί ο Ολυμπιακός να ξεκίνησε με νίκη στο πρωτάθλημα, όμως μην ξεχνάμε ότι ακόμα δεν έχει αποκτηθεί αριστερό χαφ και είναι επιτακτική η ανάγκη της απόκτησης του αντι-Μιραλάς.

Χωρίς αριστερό χαφ έπαιξε ο Ολυμπιακός με την Βέροια. Και μην ακούσω ότι βρήκε τρόπο ο Ζαρντίμ για να χωρέσει Αμπντούν, Μασάντο και Ιμπαγάσα στην ίδια ενδεκάδα. Δεν κάνει ούτε ο Μασάντο ούτε ο Αμπντούν για αριστερό χαφ (έχουμε βαρεθεί να τα γράφουμε και να τα λέμε). Οχι ότι κάνω καμία φοβερή διαπίστωση, αλλά καλό θα είναι να το λέμε, όσο πλησιάζουμε την 31η Αυγούστου.

Απόδειξη ότι ο Μασάντο όταν πήγε δεξιά ή πίσω από τον επιθετικό, έκανε τις φάσεις (όσο ήταν αριστερά στο πρώτο ημίχρονο ήταν σαν να μην υπήρχε), ενώ ο Αμπντούν αριστερά δεν μπόρεσε να προσφέρει.

Μπήκαμε στην τελευταία εβδομάδα των μεταγραφών και ο Θρύλος θα πρέπει να χτυπήσει δυνατά για έναν καλό αριστερό χαφ και με διεισδυτικές δυνατότητες.

Εάν αποκτηθεί και ένας αμυντικός χαφ τότε ο Θρύλος θα είναι υπερπλήρης.

Υ.Γ.: Δεν με ανησυχεί η αστάθεια του Κάρολ. Εχουμε και Μέγιερι. Αλλωστε μην βλέπετε μόνο το γκολ που έφαγε ο Βορειο-Ιρλανδός. Πάντως περνάει περίοδο κάμψης. Καλό θα ήταν να κάτσει και λίγο πάγκο γιατί ο Μέγιερι περιμένει την σειρά του ορεξάτος…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons