OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Φόρα τη με υπερηφάνεια...

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε τις εμφανίσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου, ενώ πραγματοποιήθηκε και ανοικτή προπόνηση για τον κόσμο και τα Μ.Μ.Ε.!

Λίγες ημέρες απέμειναν για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Την Τρίτη το απόγευμα η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός παρουσίασε τις τρεις νέες εμφανίσεις (συν εκείνες των τερματοφυλάκων), με τις οποίες θα ντυθούν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας!

Σε μία εκδήλωση στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», η οποία συνοδεύτηκε από μία πλήρως ενημερωτική συνέντευξη Τύπου, αλλά και από ανοικτή προπόνηση, οι φίλοι του Ολυμπιακού που έδωσαν το παρών στο γήπεδο, αλλά και τα Μ.Μ.Ε. είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις νέες εμφανίσεις της PUMA που θα ντύνουν την ομάδα μας, αλλά και να δουν τους ποδοσφαιριστές μας σε δράση, πριν το πρώτο τους ματς με τη Βέροια, το προσεχές Σαββατοκύριακο!

Λίγο μετά τις 19:00 οι πόρτες του «Γ. Καραϊσκάκης» άνοιξαν και ο κόσμος εισήλθε στο γήπεδο. Οι κεντρικές θύρες προς την πλευρά του Pure Red και τα V.I.P. κατακλύστηκαν 5.000 και πλέον φίλους της ομάδας μας, οι οποίοι μόλις αντιλήφθηκαν τους ποδοσφαιριστές να εισέρχονται στον αγωνιστικό χώρο για την προπόνησή τους ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και συνθήματα!

Οι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν χωρισμένοι σε τρία γκρουπ και κάθε ένα από αυτά φορούσε μία από τις τρεις εμφανίσεις που θα φορέσει η ομάδα μας τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ιμπαγάσα, Ντιόγκο, Χολέβας, Βλαχοδήμος, Φέισα, Σόβας και Μήτρογλου φορούσαν τις ερυθρόλευκες. Τζιμπούρ, Μοδέστο, Αμπντούν, Γκρέκο, Παπάζογλου, Ζαραδούκας και Λυκογιάννης φορούσαν τις άσπρες, ενώ οι Μασάδο, Πάντελιτς, Φουστέρ, Μανωλάς, Κοντρέρας, Φετφατζίδης, Τοροσίδης και Μανιάτης φόρεσαν τις μπλε.

Οι ποδοσφαιριστές στάθηκαν στο κέντρο του γηπέδου και παρακολούθησαν μαζί με τον κόσμο ένα υπέροχο βίντεο, το οποίο έπαιξε στα μάτριξ του γηπέδου! Σε αυτό πρωταγωνιστεί ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και παρουσιάζεται εν συντομία η ιστορία της φανέλας του Ολυμπιακού, ποτισμένη με δόξα, τίτλους, τιμή και υπερηφάνεια! Με το τέλος του βίντεο ο κόσμος χειροκρότησε έντονα και αμέσως μετά άρχισε η προπόνηση. Το πρόγραμμα δεν ήταν ιδιαίτερα έντονο και έμφαση δόθηκε στην τεχνική, αλλά και την τακτική.

Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Ανδρέας Τάτος, λόγω του τραβήγματος που τον ταλαιπωρεί στη γάμπα.
Την προπόνηση του Ολυμπιακού παρακολούθησε και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης. Μόλις έγινε αντιληπτός από τον κόσμο που ήταν στις εξέδρες, χειροκροτήθηκε θερμά.
Πατώντας ΕΔΩ μπορείτε να δείτε το βίντεο που προβλήθηκε από τα matrix του γηπέδου, για τη νέα εμφάνιση του Ολυμπιακού μας!

Η κορυφή στον σχεδιασμό!

Νωρίτερα, στις 18:00, στην αίθουσα Τύπου του «Γ. Καραϊσκάκης», ο διευθυντής επικοινωνίας της Π.Α.Ε., κ. Κώστας Καραπαπάς και ο Sports Marketing Supervisor της PUMA Hellas, κ. Ερρίκος Ασλάνης, παρέθεσαν συνέντευξη Τύπου, στην οποία εξήγησαν όλα τα τεχνικά, αλλά και σχεδιαστικά χαρακτηριστικά των νέων εμφανίσεων του Ολυμπιακού.

Ο κ. Καραπαπάς επεσήμανε πως ευχή όλων είναι και οι νέες εμφανίσεις να είναι γούρικες και στο τέλος της χρονιάς να σημάνουν την κατάκτηση περισσότερων τίτλων. Έδωσε στη συνέχεια τον λόγο στον κ. Ασλάνη, ο οποίος εξήγησε στους εκπροσώπους του Τύπου τα παρακάτω χαρακτηριστικά της νέας φανέλας:

Αν και κάθε εμφάνιση είναι ξεχωριστή, όλες τους διαθέτουν ως κοινό παρανομαστή το design και τα ίδια υψηλά ποιοτικά standards που χρησιμοποιήθηκαν στη φανέλα της Εθνικής Ιταλίας.

Πιο Συγκεκριμένα:

- Η τεχνολογία Dry Cell πρόκειται για μια τεχνολογία που απομακρύνει την υγρασία από το δέρμα τη στιγμή που αναπτύσσεται προσφέροντας έτσι μεγαλύτερη άνεση στον ποδοσφαιριστή.

- Το ειδικό πλέγμα ινών που είναι κατασκευασμένη η εμφάνιση επιτρέπει τον φρέσκο αέρα να ανακυκλώνεται και να κυκλοφορεί στο σώμα του ποδοσφαιριστή κρατώντας τον στεγνό και δίνοντάς του μεγαλύτερη άνεση.

- Το ειδικά σχεδιασμένο σημείο της φανέλας κάτω από τη μασχάλη επιτρέπει μεγαλύτερη ευκολία κινήσεων χωρίς περιορισμούς.

Παράλληλα, ο κ. Ασλάνης εξήγησε και τη γενικότερη φιλοσοφία της PUMA, επάνω στο κομμάτι των εμφανίσεών της, τονίζοντας παράλληλα πως οι συγκεκριμένες φανέλες με τις οποίες θα ντυθούν φέτος οι νταμπλούχοι Ελλάδας, είναι ίδιες με εκείνες που φόρεσε στο πρόσφατο Euro και συνεχίζει να φορά η εθνική Ιταλίας. Οι οποίες βρίσκονται στην κορυφή της εταιρείας, σχεδιαστικά και ποιοτικά!
Όπως ενημέρωσε ο κ. Ασλάνης, οι νέες εμφανίσεις του Ολυμπιακού διατίθενται προς πώληση από σήμερα (21/8)!

Πατώντας ΕΔΩ μπορείτε να δείτε το photostory από την promo φωτογράφιση παικτών μας με τις νέες εμφανίσεις της PUMA.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons