OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Θέλει να παραμείνει ο Τοροσίδης...

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν σκέφτεται να αφήσει εύκολα την ομάδα, έδωσε υποσχέσεις και δείχνει να ζητά επέκταση συμβολαίου.

Ο Βασίλης Τοροσίδης δείχνει να έχει αποφασίσει να παραμείνει στο Λιμάνι, ενώ μάλιστα φέρεται να έχει υποσχεθεί ότι η φετινή σεζόν  θα είναι η πιο αποδοτική του, αγωνιστικά, στα χρόνια που βρίσκεται στον Ολυμπιακό.

Παράλληλα, η διοίκηση του συλλόγου έχει σταματήσει να πιέζει τον αρχηγό για ανανέωση, ενώ και ο ίδιος αφήνει να εννοηθεί ότι επιζητεί την επέκταση του συμβολαίου του, αφού όπως έχει μεταφέρει σε ανθρώπους της ερυθρόλευκης διοίκησης δεν τον ενδιαφέρει να πάρει μεταγραφή σε σύλλογο του εξωτερικού για να... ζεσταίνει τον πάγκο, παρά μόνο για ομάδα που θα τον ενδιαφέρει και παράλληλα θα έχει τις δεσμεύσεις – όσο μπορεί κάποιος να του εξασφαλίσει κάτι τέτοιο – ότι θα βρίσκεται στα αρχικά πλάνα του προπονητή.

Επομένως, η ενδεχόμενη μεταγραφή του σε ομάδα του εξωτερικού δεν είναι και τόσο απλή υπόθεση, ούτε για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Τέλος, ο «Τόρο» είναι πλέον 27 ετών. Όχι ότι τον έχουν πάρει... τα χρόνια. Κάθε άλλο. Έχει όμως και αυτό τη σημασία του, αφού – ειδικά αυτή την εποχή λόγω της οικονομικής στενότητας σε όλους του συλλόγους – οι περισσότερες ομάδες του εξωτερικού στοχεύουν σε νεαρότερους παίκτες που θα τους φέρουν κέρδη μεταπώλησης.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons