OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Η πρωινή προπόνηση της Τετάρτης...

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού εντείνουν την προετοιμασία τους για το πρώτο ματς πρωταθλήματος κόντρα στη Βέροια.

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη βρέθηκαν και το πρωί της Τετάρτης οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, όπου συνέχισαν την προετοιμασία τους ενόψει της πρώτης επίσημης αναμέτρησης κόντρα στη Βέροια, την προσεχή Κυριακή το βράδυ.

Ο Ραφίκ Τζιμπούρ ακολούθησε αερόβιο πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ έκανε ασκήσεις και στο γυμναστήριο. Αιτία ήταν μία ενόχληση στη γάμπα, από μία παλαιότερη κάκωση την οποία είχε υποστεί. Η κατάστασή του δεν εμπνέει την παραμικρή ανησυχία στο ιατρικό επιτελείο και ο ποδοσφαιριστής αναμένεται το απόγευμα να δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Σε ότι αφορά τον Ανδρέα Τάτο, ο νεαρός Έλληνας μέσος ακολούθησε και σήμερα πρόγραμμα με θεραπεία και ατομική εκγύμναση. Η κατάστασή του, μετά το τράβηγμα στη γάμπα, το οποίο είχε υποστεί, δείχνει να βελτιώνεται και θα επανεκτιμηθεί το απόγευμα, αλλά και αύριο. Τέλος, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνεχίζει το δικό του πρόγραμμα αποκατάστασης, με την κατάσταση της υγείας του να βελτιώνεται μέρα με τη μέρα.

Το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα γυμναστούν στις 19:00, στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, ενώ αύριο η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την ίδια ώρα το απόγευμα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons