OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Δηλώσεις του Κέβιν Μιραλάς...

Διαβάστε τις δηλώσεις του Κέβιν Μιραλάς από την Πορτογαλία, όπου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.

Πόσο διαφορετική βλέπεις την φετινή προετοιμασία του Ολυμπιακού σε σχέση με πέρσι;

«Έχουμε ήδη κάνει τρία στάδια προετοιμασίας στο εξωτερικό και σε σχέση με πέρσι εντοπίζουμε μία διαφορά. Κάναμε και αρκετά δυνατά φιλικά, αρκετές προπονήσεις και η ομάδα έχει προπονηθεί πολύ σκληρά για να βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε ένα υψηλό επίπεδο. Σε ό,τι αφορά εμένα, μπήκα πιο δυνατά και κοιτάζω να έρθω στην κατάσταση που θέλω να είμαι για να αποδώσω όπως πρέπει τη νέα χρονιά. Πιστεύω ότι μπορεί να αγωνιστώ με την Σπόρτινγκ, να δω και πως είμαι».

Τι περιμένετε από το φιλικό με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας που θεωρείται μία από τις κορυφαίες ομάδες της Πορτογαλίας;

«Σίγουρα είναι σημαντικό που δίνουμε τέτοια φιλικά, απέναντι σε τόσο δυνατές ομάδες όπως είναι η Σπόρτινγκ που είναι από τις πιο γνωστές της Ευρώπης. Αυτό θέλουμε κι εμείς. Να παίζουμε όσο το δυνατόν περισσότερα τέτοια φιλικά, ώστε να δυναμώσουμε ακόμα περισσότερο ενόψει της νέας σεζόν».

Ο Ολυμπιακός προχώρησε στην απόκτηση του Μασάδο, ενός παίκτη που τον ξέρεις πολύ καλά από τη Σεντ Ετιέν, μιας και ήσασταν συμπαίκτες. Έχεις μιλήσει μαζί του;

«Δεν έχουμε μιλήσει τις τελευταίες μέρες με τον Μασάδο. Έμαθα βέβαια ότι θα έρθει στην ομάδα μας τη νέα σεζόν, κάτι το οποίο μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους γιατί έχουμε παίξει μαζί άλλωστε. Πιστεύω ότι μπορεί να μας βοηθήσει».

Περιέγραψε μας τα χαρακτηριστικά του ως ποδοσφαιριστής.

«Έχει πολύ καλή τεχνική, το δεξί του πόδι είναι εξαιρετικό στις μεταβιβάσεις και αυτός είναι ο λόγος που τον επέλεξε η διοίκηση της ομάδας, γιατί μπορεί να προσφέρει αυτά τα πράγματα στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Χρειαζόμασταν έναν τέτοιο παίκτη και ανταποκρίνεται στο προφίλ αυτό το οποίο ψάχναμε».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons