OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Συμφωνούν… όλοι για Κακουτά...

Όσο περνούν οι μέρες, τόσο ο Γκαέλ Κακουτά κερδίζει πόντους από την διοίκηση του Ολυμπιακού για την θέση του αντι-Μιραλάς και πλέον εκτός από τους Άγγλους, έρχονται και οι Γάλλοι δημοσιογράφοι να επιβεβαιώσουν ότι ο 22χρονος μεσοεπιθετικός είναι πολύ κοντά στους Πειραιώτες.

Αφότου η περίπτωση του Μπεναγιούν «κάηκε» λόγω των ενδοιασμών που είχε ο παίκτης να φύγει από την Αγγλία, ο Κακουτά πέρασε στην πρώτη θέση της λίστας των ανθρώπων του Ολυμπιακού για την θέση του ακραίου «κυνηγού».

Το θέμα ξεκίνησε από τους Άγγλους αλλά από το Σάββατο υπάρχει πληθώρα δημοσιευμάτων και στην Γαλλία που… συμφωνούν με τους συναδέρφους τους στο «Νησί» και αναφέρουν ότι ο παίκτης είναι πολύ κοντά στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Τα ρεπορτάζ των ξένων ιστοσελίδων τονίζουν ότι η ελληνική ομάδα κινείται για την απόκτησή του με την μορφή δανεισμού αλλά αυτό δεν ξεκαθαρίζεται από την πλευρά της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.

Ωστόσο, ο Ολυμπιακός δεν… παίζει μόνος του. Τα γαλλικά δημοσιεύματα επισημαίνουν ότι η Μαρσέιγ έχει ενδιαφερθεί για τον Κακουτά και δεν αποκλείεται σύντομα να «χτυπήσει την πόρτα» της Τσέλσι με τις διοικήσεις των δύο ομάδων να ολοκλήρωσαν πριν λίγες μέρες μία μεταγραφή, αυτή του Αθπιλικουέτα στους «μπλε» του Λονδίνου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons