OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Τίμιο αγώνα για να πετύχουμε τους στόχους μας...

Την πρώτη συγκέντρωση για τη νέα αγωνιστική περίοδο πραγματοποίησε τη Δευτέρα στα γραφεία του Ολυμπιακού η γυναικεία ομάδα βόλεϊ. Τις παίκτριες του κυπελλούχου Ελλάδας υποδέχτηκε, εκ μέρους της διοίκησης, ο Γενικός Γραμματέας του ΔΣ, Γιάννης Δαλέζιος και ο προπονητής, Τέλης Σωτήρχος, ο οποίος τις ενημέρωσε αναλυτικά για το πρόγραμμα προετοιμασίας.

Παρούσες ήταν οι: Δήμητρα Γιακουμή, Ράντι Τένεβα, Σοφία Κοσμά, Άννα Καβαθά, Αρέτα Κονόμη, Αρετή Τέζα, Αρετή Μπουζουνιεράκη, Ιβάνα Λούκοβιτς και Πολυτίμη Μπίλλια.

Από την πρώτη συγκέντρωση απουσιάσαν η Στέλλα Χριστοδούλου, που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα, η Μανωλίνα Κωνσταντίνου, η οποία έχει πάρει λίγες ημέρες άδεια, λόγω των εξετάσεων που δίνει στο Πανεπιστήμιο και η Μπλάνκο Ιριάρτε, η οποία αναμένεται στην Ελλάδα σε δύο εβδομάδες.

Γιάννης Δαλέζιος: «Εύχομαι η φετινή χρονιά να είναι καλύτερη από την περυσινή. Όπως όλες οι ομάδες του Ολυμπιακού, έτσι και η ομάδα βόλεϊ γυναικών θα δώσει ένα τίμιο και ηθικό αγώνα για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ως διοίκηση, καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να εξυγιανθεί οικονομικά ο σύλλογος. Την πρώτη χρονιά καταφέραμε να διακανονίσουμε το μεγαλύτερο μέρος του χρέους που παραλάβαμε και, αν συνυπολογίσουμε τις γενικότερες αντίξοες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας, πιστεύουμε ότι κάναμε ένα μεγάλο και σημαντικό βήμα. Για αυτό τον λόγο, πρέπει να ευχαριστήσουμε τα μέλη και τους φιλάθλους μας, που συνεχίζουν να στηρίζουν τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό και, φυσικά, την ΠΑΕ και τον κ. Μαρινάκη που είναι δίπλα μας. Με τη δική τους βοήθεια δημιουργήσαμε εφέτος ανταγωνιστικές ομάδες που ελπίζουμε να χαρίσουν νέες συγκινήσεις στους φιλάθλους μας. Πρόθεσή μας να δώσουμε ακόμη περισσότερη βοήθεια στις Ακαδημίες μας».

Τέλης Σωτήρχος: «Πέρυσι, ξεκινήσαμε έχοντας στο μυαλό μας ότι θα πρέπει να κάνουμε την υπέρβαση, όπως και έγινε με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. Κοιτώντας, καταρχήν, το δικό μας ρόστερ, φέτος είμαστε ενισχυμένοι και θα διεκδικήσουμε και τους τρεις τίτλους. Πρέπει να ευχαριστήσω τη διοίκηση που, στο μέτρο το δυνατού, έκανε όλες τις κινήσεις που απαιτούνταν για να ‘χτίσουμε’ μία πλήρη ομάδα, κοιτώντας, μάλιστα, και το μέλλον του Ολυμπιακού. Αυτό που χρειάζεται από εδώ και πέρα είναι να διατηρήσουμε το οικογενειακό κλίμα και να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά».

Δήμητρα Γιακουμή: «Χαίρομαι που είμαι εδώ για τρίτη χρονιά. Όπως είχα δηλώσει, ο Ολυμπιακός ήταν προτεραιότητά μου. Χαίρομαι, επίσης, που η διοίκηση έκανε ότι έπρεπε, ώστε η ομάδα να διαθέτει ένα πολύ δυναμικό ρόστερ. Ως αρχηγός, θέλω να καλωσορίσω όλες τις νέες συμπαίκτριές μου και να ευχηθώ να είμαστε υγιείς. Μας περιμένει πολλή δουλειά, καθώς οι αντίπαλοί μας θα μας υπολογίζουν ακόμη περισσότερο».

Ράντι Τένεβα: «Είμαι πολύ ευτυχισμένη που, για ακόμη μία χρονιά, θα παίζω στον Ολυμπιακό. Έχω δεθεί με την ομάδα, τις συμπαίκτριές μου και, φυσικά, τους φιλάθλους μας. Για αυτό απάντησα θετικά στην πρόταση ανανέωσης, παρά το γεγονός ότι είχα και καλύτερη πρόταση. Μάλιστα, παρά την οικονομική κρίση η διοίκηση ήταν απόλυτα φερέγγυα σε αυτά που μας είχε πει την προηγούμενη χρονιά. Θέλω να κατακτήσω και το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό».

Ιβάνα Λούκοβιτς: «Είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι σε έναν σύλλογο για τον οποίο γνωρίζω πολλά από τις σχέσεις φιλίας με τον Ερυθρό Αστέρα, στον οποίο έπαιξα, μάλιστα, για τρία χρόνια. Νιώθω σαν να βρίσκομαι στο σπίτι μου, καθώς οι άνθρωποι της διοίκησης, ο προπονητής μου, αλλά και οι συμπαίκτριες μου με υποδέχτηκαν θερμά. Θα προσπαθήσω να τους δικαιώσω για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons