OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Πιο κοντά Ολυμπιακός-Καββαδάς...

Φαβορί για την απόκτηση του Βασίλη Καββαδά από τον Πανιώνιο είναι πλέον ο Ολυμπιακός. Η απόσυρση του ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού και η επιθυμία του 21χρονου σέντερ να βάλει την «ερυθρόλευκη», δημιουργούν ευνοϊκές συνθήκες για συμφωνία των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης με τους «κυανέρυθρους», που καλούνται να αποφασίσουν αν θα δεχθούν τη πρόταση 300χιλ.€ για τον παίκτη ή θα ρισκάρουν με το να τον κρατήσουν στο ρόστερ.

Χθες βράδυ πάντως, υπήρξε νέα επικοινωνία των διοικούντων την ΚΑΕ με τον Πανιώνιο, που δείχνει πλέον πιο διαλλακτικός, αφού το «χαρτί» του Παναθηναϊκού «κάηκε» οριστικά. Οι «πράσινοι» είχαν ξεκαθαρίσει πως δεν θέλουν να μιλήσουν για τον παίκτη όσο εκείνος έχει μάνατζερ τον Νίκο Λώτσο, με τον οποίο τα έχουν «σπάσει» με αφορμή τις υποθέσεις Μπατίστ, Καϊμακόγλου και Περπέρογλου. Ο Καββαδάς επέλεξε να στηρίξει τον ατζέντη του, αφού επιθυμία του είναι να πάει στον Ολυμπιακό και έτσι ο ιδιοκτήτης της ομάδας της Νέας Σμύρνης, Ηλίας Λιανός, βάζει «νερό στο κρασί του» και αναμένεται να δεχθεί τη διόλου ευκαταφρόνητη πρόταση των αδελφών Αγγελόπουλων.

Ο νέος τεχνικός ηγέτης της ομάδας του Πειραιά, Γιώργος Μπαρτζώκας, έχει ξεκαθαρίσει πως επιθυμεί να έχει τον Καββαδά στο ρόστερ, για να έχει περισσότερες επιλογές και «βάθος», η σχέση του με τον 21χρονο σέντερ είναι εξαιρετικές λόγω της κοινής θητείας του στον Πανιώνιο και έτσι ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ολοκληρώσει θριαμβευτικά τις φετινές του κινήσεις, με το…κερασάκι στην τούρτα, που δεν είναι άλλο από τον πιο εξελίξιμο έλληνα ψηλό. Εφόσον ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή, θα μένει η απόκτηση ενός συμπληρωματικού παίκτη για τις θέσεις «2» και «3», με τον Γιάννη Καλαμπόκη να έχει ολοένα και περισσότερες πιθανότητες να επιστρέψει στο ΣΕΦ.

Ξεκίνημα με χαμόγελα

Πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν για τον Ολυμπιακό, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να είναι στην ευχάριστη θέση να έχει στη διάθεσή του και τους δεκατρείς παίκτες του ρόστερ. «Είμαι πολύ χαρούμενος που σας βρίσκω όλους στην ομάδα. Ήταν σημαντικό που μείνατε όλοι για να συνεχίσουμε στα μονοπάτια της περυσινής σεζόν. Χαίρομαι επίσης και για τις δύο σημαντικές προσθήκες που έγιναν», ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας. Αξιοσημείωτο είναι το πάθος και η συνέπεια του Έισι Λο, που αφίχθη στην Ελλάδα, στις 9:30 το πρωί και τέσσερις ώρες μετά πήγε στο ΣΕΦ για προπόνηση. Χαμογελαστός και άνετος έδειχνε ο Στράτος Περπέρογλου, με τους συμπαίκτες του να τον…πειράζουν λέγοντάς του πόσο του πάνε τα…κόκκινα.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί μέχρι τις 27 Αυγούστου με προπονήσεις μπάσκετ στο «παλατάκι» και φυσικής κατάστασης στη Βουλιαγμένη. Κατόπιν, οι «ερυθρόλευκοι» θα αναχωρήσουν για το Καρπενήσι όπου για δέκα ημέρας θα γίνει το βασικό μοντάρισμα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons