OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Η πρώτη προπόνηση στην Πορτογαλία...

Οι παίκτες του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου της πορτογαλικής πόλης.

Δύο ημέρες πριν από το φιλικό με τη Σπόρτινγκ, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν σήμερα για πρώτη φορά στη Λισσαβόνα. Λίγο μετά τις 17:15 τοπική ώρα (19:15 Ελλάδας), πάτησαν το χορτάρι στο γήπεδο του Πανεπιστημίου της Λισσαβόνας.

Αφού προθερμάνθηκαν έκαναν ασκήσεις τακτικής, αλλάζοντας πάσες και θέσεις, χωρισμένοι σε γκρουπ. Στη συνέχεια «έσπασαν» στα δύο και δούλεψαν πάνω στην κατοχή της μπάλας και το πρέσινγκ. Στόχος ήταν να «ανοίγεται» σωστά το παιχνίδι στις πτέρυγες και να υπάρχει καλή ανάπτυξη.
Αμέσως μετά έκαναν ασκήσεις επάνω στα τελειώματα των φάσεων. Αρχικά από δεξιά, με σέντρες και παράλληλες μπαλιές και εν συνεχεία από την αντίθετη πτέρυγα. Οι Μέγιερι και Κάρολ ήταν στο τέρμα και ανέβαζαν τον βαθμό δυσκολίας, κάνοντας και κάποιες πολύ καλές επεμβάσεις.

Η άσκηση τακτικής που ακολούθησε είχε μία ιδιαιτερότητα, αφού εκτελέστηκε στο ένα τέρμα. Οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε «κόκκινους» και «μπλε». Με τους πρώτους έπαιξαν οι Κάρολ, Καραγκούνης, Σιόβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Τάτος, Μοδέστο, Μιραλάς, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος και Φετφατζίδης. Με τους «μπλε» οι Τοροσίδης, Φέισα, Χολέβας, Μανιάτης, Αμπντούν, Λυκογιάννης, Τζιμπούρ και Μήτρογλου. Στη συνέχεια έγιναν και αλλαγές στις συνθέσεις.

Η μία ομάδα έκανε επίθεση και προσπαθούσε να σκοράρει και η άλλη να αμυνθεί και να βγάλει σωστά την μπάλα μπροστά, αναπτύσσοντας το παιχνίδι. Κάποια στιγμή προστέθηκε και ο Μέγιερι στο άλλο τέρμα και το «διπλό» έγινε κανονικά. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έδινε συνεχώς οδηγίες. Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα.

Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 9:30 (τοπική ώρα, 11:30 Ελλάδας) και θα διεξαχθεί επίσης στο γήπεδο του Πανεπιστημίου της Λισσαβόνας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons