OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Xαμένος ο ξερόκεφαλος Όλοφ...

Χαμένος από την στάση που κράτησε απέναντι στον Ολυμπιακό στο θέμα του συμβολαίου του βγήκε ο Όλοφ Μέλμπεργκ, αφού οι ετήσιες απολαβές του στην Βιγιαρεάλ θα φτάσουν μέχρι τις 450.000 ευρώ.

 Η «ξεροκεφαλιά» του και ο πληγωμένος εγωϊσμός του Όλοφ Μ΄λεμπεργκ του στέρησαν τη δυναρτότητα να ολοκληρώσει τη καριέρα του σε κορυφαίο επίπεδο!

Η αδιανόητη στάση που κράτησε ο Σκανδιναβός αμυντικός απέναντι στην διοίκηση του Ολυμπιακού στο θέμα του συμβολαίου του, σε συνδυασμό με τους λάθος χειρισμούς του, τον οδήγησε από τα «σαλόνια» και την ...χλιδή του Τσάμπιονς Λιγκ στα ... αλώνια της Segunda Division, όπου θα αγωνίζεται την ερχόμενη περίοδο με την φανέλα της Βιγιαρεάλ.

Το χειρότερο για τον Μέλμπεργκ προκύπτει στις συγκρίσεις που γίνονται αναφορικά με τα χρήματα που θα λάμβανε στον Θρύλο, εφόσον συμφωνούσε στην νέα πρόταση, που του κατέθεσε η διοίκηση του Βαγγέλη Μαρινάκη, με αυτά που θα καρπωθεί από τον ισπανικό σύλλογο, Τα οποία δεν είναι ούτε τα μισά...

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sportday» ο Σουηδός στόπερ υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με το «κίτρινο υποβρύχιο» και οι ετήσιες απολαβές του θα φτάσουν τις 450.000 ευρώ.

Σε περίπτωση ανόδου της ομάδας στην Primera Division, μάλιστα, ο 35χρονος αμυντικός θα πάρει άλλες 100.000 ευρώ ως μπόνους επίτευξης στόχου.

Θυμίζουμε ότι οι νταμπλούχοι Ελλάδας από την πλευρά τους είχαν προσφέρει στον Μέλμπεργκ μέχρι 1 εκατ. ευρώ και 300.000 ευρώ μπόνους επίτευξης στόχων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons