OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Τυχερός ο Ζαρντίμ που βγαίνουν τώρα τα προβλήματα...

Πολύ τυχερός προπονητής ο Λεονάρντο Ζαρντίμ. Οχι επειδή η ομάδα του παρέμεινε για έβδομο φιλικό αήττητη. Ούτε γιατί είδε γι' ακόμα μια φορά την επίθεσή του να βγάζει... σπίθες. Ούτε γιατί κατάλαβε πόσο τυχερές ήταν οι ομάδες που είχε δοθεί δανεικός ο Μήτρογλου. Ούτε γιατί διαπιστώνει πως η ποιότητα σαν του Ιμπαγάσα δεν έχει κανείς στον Ολυμπιακό ή έχουν, τέλος πάντων, ελάχιστοι.

Είναι πολύ τυχερός διότι τα μεγάλα προβλήματα και τα... κακά σημάδια βγαίνουν τώρα. Που είναι ακόμα νωρίς. Που υπάρχει ακόμα χρόνος να δουλέψει εκεί που πρέπει, να διαπιστώσει που υπάρχουν αδυναμίες και να βάλει τα σωστά πρόσωπα στις σωστές θέσεις. Εν τέλει, να διαπιστώσει ποιο είναι το κατάλληλο σύστημα, η καλύτερη ενδεκάδα για τον Ολυμπιακό που ονειρεύεται.

Πολύ μεγάλη υπόθεση για έναν προπονητή να ανακαλύπτει τις ανάγκες του κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και όχι όταν ξεκινήσει το Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι μεγάλη υπόθεση και πρέπει να παρακαλάει να βγαίνουν όσο γίνεται περισσότερα προβλήματα τώρα. Για να μπορέσει να βρει τις λύσεις και να είναι η ομάδα έτοιμη στα δύσκολα. Στην καλή διοργάνωση. Εκεί που όλοι οι οπαδοί του θέλουν να πάει καλά. Να διακριθεί και να κάνει την υπέρβαση.

Είναι απόλυτα κατανοητό αυτό που είπε. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν μια ομάδα με χαμηλό προφίλ. Δεν είχε ιδέες στην επίθεση, είχε, όμως κενά στην άμυνα. Στην επανάληψη η... μουσική άλλαξε. Με τον Ιμπαγάσα να δίνει τον ρυθμό και τον Μήτρογλου να κάνει όργια μπροστά από το τέρμα του Καμενί, η ομάδα άρεσε. Και ήταν σοβαρή και στην επίθεση και στην άμυνα. Οταν, όμως, έγιναν οι πολλές αλλαγές ο ρυθμός έπεσε, η άμυνα χαλάρωσε, τα σε βάρος του Ολυμπιακού γκολ ήρθαν.

Σε γενικές γραμμές η ομάδα άρεσε πολύ επιθετικά και τα τρία γκολ παθητικό, μάλλον προβλημάτισαν. Οπως είπαμε, όμως, και στην αρχή είναι καλύτερα τώρα, παρά μετά. Προτιμότερα να βλέπεις τώρα, παρά όταν θα είναι αργά. Επομένως να χαίρεστε που ο Ολυμπιακός βγάζει τώρα αδυναμίες. Γιατί αν πετούσε όπως επί ημερών Σόλιντ, τότε που μοίραζε πεντάρες δεξιά και αριστερά, θα έπρεπε να φοβάστε.

ΥΓ.: Τι παιχτάρα είναι ο Ιμπαγάσα; Αχ και να είχε έρθει μερικά χρόνια νωρίτερα...

ΥΓ.2: Ο Μανωλάς το ήθελε αυτό το γκολ. Για να γλυκάνει λίγο τον κόσμο.

ΥΓ.3: Ο Αμπντούν είπαμε ότι έκανε προετοιμασία. Γι' αυτό θα κάνει καλά πράγματα φέτος.

ΥΓ.4: Γιατί πιστεύω ότι θα γίνει και άλλη μεταγραφή πλην αυτής του Μασάδο ή άλλου «δεκαριού»; Λέτε να πάει για αμυντικό χαφ;

ΥΓ.5: Φοβερός ο πιτσιρικάς, ο Λυκογιάννης. Δεύτερο σερί παιχνίδι δεύτερη σερί ασίστ. Τον γουστάρει πολύ ο Ζαρντίμ. Επιτέλους ένας προπονητής που δείχνει εμπιστοσύνη (και) στους πιτσιρικάδες...

 ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΠΕΡΙΧΑΡΟΥ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons