OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Επάνοδος στις προπονήσεις...

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού άρχισαν το πρωί της Τρίτης την προετοιμασία τους για το ματς με τον Λεβαδειακό.

Η νίκη επί της Βέροιας, την πρώτη αγωνιστική της Superleague, ανήκει πλέον για τα καλά στο παρελθόν. Ο «μαραθώνιος» του πρωταθλήματος μόλις άρχισε για τους νταμπλούχους Ελλάδας, οι οποίοι πλέον στρέφουν το ενδιαφέρον τους στην προσεχή αναμέτρηση, με αντίπαλο τον Λεβαδειακό, στο Καραϊσκάκη.

Η προετοιμασία για το εν λόγω ματς άρχισε ουσιαστικά από σήμερα, αφού μετά το χθεσινό ρεπό τους οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν σήμερα στο Ρέντη για να γυμναστούν.

Το πρόγραμμα μόνο… χαλαρό δεν ήταν, αφού αρκετοί ποδοσφαιριστές δούλεψαν με πολλή ένταση στη φυσική τους κατάσταση, αλλά και την τακτική. Όσοι δεν πήραν πολύ χρόνο συμμετοχής (ή και καθόλου) κόντρα στη Βέροια έπαιξαν και δίτερμα, προς το τέλος της προπόνησης.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί την περασμένη Κυριακή, έκαναν πρόγραμμα στο γήπεδο με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους και στη συνέχεια μετέβησαν στο γυμναστήριο για αποθεραπεία.

Ευχάριστα νέα έρχονται από τον Ανδρέα Τάτο, ο οποίος δείχνει σε καλή κατάσταση και αναμένεται στην αυριανή, πρωινή (8:30) προπόνηση, να «μπει» με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons