OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Ο Μήτρογλου 25 γκολ και κούπα από Οκτώβρη...

• Ήθελα να δω τον Ολυμπιακό από κοντά γιατί αλλιώς είναι να βλέπεις τους αγώνες από την TV και αλλιώς από το γήπεδο. Εγώ αν δω από κοντά στο γήπεδο τον Ολυμπιακό, δεν ξεγελιέμαι εύκολα… 

• Λοιπόν έχουμε και λέμε. Όταν έλεγα πριν έρθει ο Ζαρντίμ ότι φοβάμαι ότι θα είναι η χαρά του over στην Ελλάδα, όπως ήταν στην Πορτογαλία, ήξερα τι έλεγα… Δεν βλέπω δουλεμένη την άμυνα πίσω. Παρατηρούσα τις διατάξεις, δεν έχει σημασία ποιοι έπαιζαν, το έχω δει αυτό και στ’ άλλα φιλικά ανεξαρτήτως προσώπων, δεν είναι δεμένη η άμυνα ως διάταξη, έχουμε πρόβλημα επίσης στο δέσιμο των χαφ με την άμυνα. Βέβαια λείπουνε και παικταράδες, έχω πει ότι για εμένα η καλύτερη μεταγραφή αμυντικού τώρα θα ήταν ο Μέλμπεργκ. Αφού θα λείπει για καιρό ο Αβραάμ, ήθελα τον παλιό και σίγουρο.

Ο Ολυμπιακός στο α’ ημίχρονο δεν ήταν καθόλου καλός. Μπήκανε πολλές φορές στην περιοχή μας οι αντίπαλοι. Και συνεχίστηκε αυτό ως ένα σημείο και στο β’, παρά τις αλλαγές. Δεν μου άρεσε ούτε το κέντρο. Ο Τάτος και ο Φέισα δεν υπήρχαν στο γήπεδο. Θυμάμαι κάποτε με έβριζαν στη στήλη που πήγαινα κόντρα στο ρεύμα για τον Φέισα. Είναι κόφτης αυτός; 

Ο Τάτος είναι βαρύς, παίζει ένα μπαλαντέρ παλαιομοδίτικο, έχω την τέχνη και θα την πετάξω δεξιά τη μπάλα, αλλά δεν μπουκάρει, δεν σουτάρει, φοβάται. Δεν τη βγάζεις έτσι στον Ολυμπιακό. Μπήκε ο Ιμπαγάσα μέσα και τους καθάρισε.

Και δεν κόβουν οι χαφ, δεν τρέχουν, όταν χαθεί η μπάλα δύσκολα να καλύψουν, μπαίνουν ανενόχλητοι οι αντίπαλοι. Η δε άμυνα δεν μπορεί να ανταπεξέρθει στις αδυναμίες των χαφ διότι είναι ασύνδετη.

Ο Σιόβας μπορεί να έχει προσόντα και να ξέρει μπαλίτσα, αλλά είναι αργός. Αν βρεθούν ευέλικτοι παίκτες απέναντι, έχει πρόβλημα. Ο Κανού λέει είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι. Στο κάτω παιχνίδι όμως; Μακάρι να αποδειχτεί καλός.

• Επίσης θα ξαναπώ αυτό που είχα διακρίνει, έχει χαθεί το πρέσινγκ που έκανε επί Βαλβέρδε ο Ολυμπιακός. Καλό θα είναι ως προπονητής όταν αναλαμβάνεις μια πετυχημένη τακτική, να μην πηγαίνεις να την αλλάξεις γιατί είναι ρίσκο …

Για μια ακόμα φορά είδα στον Λυκογιάννη προσόντα που για πρώτη φορά βλέπω σε νέο παίκτη που βγαίνει από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού. Δηλαδή συνδυασμό ύψους, σώματος, ταχύτητας, και ξέρει μπαλίτσα. Επαναλαμβάνω ότι πρέπει να προσεχτεί πολύ αυτό το παιδί, να πάρει ευκαιρίες. Επειδή μπροστά έχουμε πολλούς, ας καθιερωθεί πίσω, ως αριστερό μπακ. Και τον Βλαχοδήμο τον πιστεύω, χρόνο θέλει, δεν γίνεται αυτό το ταλέντο να μην βγει.  

Ο Μήτρογλου μου έκανε τρομερή εντύπωση από κοντά που τον είδα. Είναι μεταμορφωμένος. Έχει όλα τα προσόντα, αν συνεχίσει έτσι θα βάλει 25 γκολ στο πρωτάθλημα! Πάντα ήταν εκπληκτικός μέσα στην περιοχή διότι ξέρει μπάλα και έχει φοβερή απαλλαγή απ’ τον αντίπαλο, είναι και γεννημένος γκολτζής. Οι ενστάσεις μου ήταν για το ότι ήταν τεμπέλης. Φαίνεται ότι δούλεψε λοιπόν, τον είδα στεγνό, έκανε και μεγάλη κίνηση, μαρκάριζε και τον αντίπαλο, θα διεκδικήσει θέση βασικού παλικαρίσια. Έχει γίνει μπελάς για τους αντίπαλους, αν του έρθει η μπάλα, κάηκες.

• Και έτσι όπως είναι ο Ολυμπιακός θα το πάρει το πρωτάθλημα, πόσο μάλλον όταν γυρίσει ο Μιραλάς, δούμε και τις νέες μεταγραφές, τον σέντερ μπακ και το «δεκάρι», δούμε και τον Γκρέκο. Δεν τον φοβάμαι τον Ολυμπιακό για το ελληνικό πρωτάθλημα, θα το πάρει από τον Οκτώβρη.



Μάθε μπαλίτσα από τον Αλέφαντο...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons