OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Η πρωινή προπόνηση της Παρασκευής...

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη βρέθηκαν το πρωί της Παρασκευής οι παίκτες του Ολυμπιακού και γυμνάστηκαν.

Προτελευταία προπόνηση αυτή της Παρασκευής για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, πριν ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, κόντρα στη Βέροια.

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη όλα κύλησαν ομαλά και δίχως απρόοπτα για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ και τους «ερυθρόλευκους». Το πρόγραμμα περιελάμβανε πολλή δουλειά επάνω στην τακτική, αφού ο προπονητής του Ολυμπιακού συνηθίζει παραμονές των αγώνων να δίνει ακόμη περισσότερη έμφαση σε αυτό τον τομέα.

Κομμάτι της προπόνησης αφιερώθηκε ειδικά στις στημένες φάσεις, με τον κ. Ζαρντίμ να δίνει διαρκώς οδηγίες στους επιτιθέμενους και τους αμυνόμενους για τον τρόπο που θέλει να λειτουργούν σε τέτοιες περιπτώσεις.

Σε ότι αφορά το «ιατρικό δελτίο», αυτό περιελάμβανε μόνο τα ονόματα του Ανδρέα Τάτου και του Αβραάμ Παπαδόπουλου. Ο πρώτος έκανε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, προκειμένου νε ξεπεράσει οριστικά το πρόβλημα που είχε αντιμετωπίσει στη γάμπα τις προηγούμενες ημέρες. Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού, από την άλλη, συνέχισε το δικό του πρόγραμμα αποκατάστασης.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας έχουν ξανά ραντεβού στο γήπεδο αύριο το πρωί στις 8:30. Θα πραγματοποιήσουν την τελευταία τους προπόνηση, πριν από την αναχώρησή τους (το απόγευμα στις 19:00) για τη Θεσσαλονίκη, από όπου θα μεταβούν εν συνεχεία στη Βέροια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons