OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Έναν ψηλό και… τέλος...

Αντίθετα με τις προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους ο Ολυμπιακός έχει έτοιμο, αρκετά νωρίς, σχεδόν όλο το ρόστερ του για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Μετά και την ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Στράτο Περπέρογλου, οι ερυθρόλευκοι αναζητούν την καλύτερη δυνατή λύση για μια θέση «ψηλού», η οποία είναι και η τελευταία εκκρεμότητα.

Αυτό που θα ήθελαν όλοι στο… λιμάνι θα ήταν να έχει αποκτηθεί και ο Βασίλης Καββαδάς από τον Πανιώνιο. Η περίπτωσή του, όμως, είναι πιο δύσκολη και από αυτή του Περπέρογλου, και από αυτή του Μαυροειδή.

Ο Πανιώνιος -προς το παρόν τουλάχιστον- διαμηνύει ότι δεν τον παραχωρεί, ενώ από την άλλη πιέζει για την απόκτησή του και ο Παναθηναϊκός.

Το θέμα της μετακόμισης ή όχι του Καββαδά από τη Νέα Σμύρνη αναμένεται να ξεκαθαρίσει προς το τέλος της εβδομάδας, όταν και θα έχει επιστρέψει από το Μονακό, όπου βρίσκεται για διακοπές, το αφεντικό της ΚΑΕ Πανιώνιος, Ηλίας Λιανός.

Πρέπει να θυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει μία κενή θέση ξένου, την οποία, όπως έχει λεχθεί, θα καλύψει (αν το κάνει τελικά) κατά τη διάρκεια της σεζόν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons