OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Με 3.000 οπαδούς στην Βέροια...

Τρομερή ζήτηση παρουσιάζουν από τους οργανωμένους του Ολυμπιακού τα εισιτήρια του κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα της πρεμιέρας κόντρα στην Βέροια, αφού πάνω από 3.000 πιστοί οπαδοί του Θρύλου αναμένεται να βρεθούν στις εξέδρες του Δημοτικού σταδίου της πρωτεύουσας της Ημαθίας.

Στους ρυθμούς του εκτός έδρας αγώνα της πρεμιέρας απέναντι στην Βέροια ζουν και αναπνέουν στις τάξεις των οργανωμένων οπαδών του Θρύλου!

Η πρώτη επίσημη υποχρέωση του Ολυμπιακού απέναντι στην νεοφώτιστη ομάδα της Ημαθίας έχει ξεσηκώσει τους απανταχού φίλους των νταμπλούχων Ελλάδας στην περιφέρεια.
Η «Θύρα 7» διοργανώνει μεγάλη εκδρομή στη Βέροια, ώστε να συμπαρασταθεί στο ξεκίνημα του Βασιλιά Θρύλου για την κατάκτηση του 40ου πρωταθλήματος, που θα προσθέσει το τέταρτο αστέρι στην τιμημένη φανέλα της κορυφαίας ελληνικής ομάδας.

Οπαδοί του Θρύλου από κάθε γωνιά της Ελλάδας έχουν δείξει τεράστιο ενδιαφέρον, ώστε να βρεθούν στο πλευρό των νταμπλούχων και να βοηθήσουν ,με τον δικό τους μοναδικό τρόπο τους παίκτες του Λεονάρντο Ζαρντίμ να μπουν με το ...δεξί στις φετινές επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Οι οργανωμένοι έχουν συνειδητοποιήσει την κρισιμότητα του αγώνα της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος απέναντι στην νεοφώτιστη ομάδα και προβλέπεται να στήσουν το δικό τους πάρτι στς εξέδρες του ανακαινισμένου γηπέδου της πρωτεύουσας της Ημαθίας. Μάλιστα, θα υπάρξει και η σωστή περιφρούρηση, ώστε να μην δημιουργηθεί το παραμικρό στις εξέδρες, ούτε και να απαντήσου σε τυχόν προκλήσεις κάθε λογής...

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού στην επαρχία οφείλουν να δείξουν από το πρώτο κιόλας επίσημο παιχνίδι της σεζόν ότι είναι πιστοί στην αγαπημένη τους ομάδα, στέλνοντας στο ... μήνυμα στους αντιπάλους τους για το ποιός θα είναι το απόλυτο αφεντικό και στο φετινό πρωτάθλημα.
* Η φωτογραφία που σας δημοσιεύουμε, είναι από παλαιότερο παιχνίδι στην Βέροια και την αλιεύσαμε από έναν φίλο μας στο facebook, που είχε πάρει μέρος σε την εκδρομή τον Σεπτέμβριο του 1998 στο άνετο 3-0 επί της ομάδας της Ημαθίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons