OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Πρόκληση να παίξεις για μια μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός...

Συνέντευξη με το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού Πειραιώς την Διεθνής Σέρβα βολεϊμπολίστρια   Ιβάνα Λούκοβιτς....

Η Λούκοβιτς αναφέρθηκε στην νέα της ομάδα, τους λόγους που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα της στην Ελλάδα, ενώ έστειλε και το μήνυμα της στους φιλάθλους του Ολυμπιακού.

 ΕΡΩΤΗΣΗ: Σε ποια ηλικία ξεκίνησες τον αθλητισμό και γιατί επέλεξες το βόλεϊ;
 
IVANA LUKOVIC: Με το βόλεϊ άρχισα να προπονούμαι από τα 12, και μου άρεσε γιατί είναι ενδιαφέρον, συναρπαστικό, δυναμικό και πάνω από όλα πολύ θηλυκό άθλημα.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Τι σημαίνει για σένα το βόλεϊ;

IVANA LUKOVIC: Κάτι που με ικανοποιεί, με κάνει ευτυχισμένη, όταν ανεβαίνει η αδρεναλίνη, βγάζω ψυχική και σωματική δύναμη στο γήπεδο. Η δυνατότητα σύναψης διεθνών φιλιών, τα ταξίδια, η εκμάθηση γλωσσών και άλλων πολιτισμών.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Ποιοι ήταν οι λόγοι που σε έκαναν να αποδεχθείς την πρόταση του Ολυμπιακού και τι γνωρίζεις για την νέα σου ομάδα; 

IVANA LUKOVIC: Η πρόκληση είναι να παίξεις για μια μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, με πλούσια παράδοση στην οποία έπαιξαν σπουδαίοι παίκτες.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Τι γνωρίζεις για το Ελληνικό Πρωτάθλημα;

IVANA LUKOVIC:  Θεωρώ ότι  είμαι αρκετά ενημερωμένη.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι;

IVANA LUKOVIC:   Να  βελτιώνομαι συνεχώς  και ευχαριστιέμαι να παίζω   το άθλημα που τόσο πολύ αγαπώ

.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Γνωρίζεις κάποιες από τις νέες σου συμπαίκτριες;

IVANA LUKOVIC: Δεν ξέρω, αλλά ελπίζω ότι θα με αποδεχθούν όμορφα.

ΕΡΩΤΗΣΗ:  Ποιες θεωρείς τις καλύτερες στιγμές στην καριέρα σου;

IVANA LUKOVIC: Παίζοντας στην Ιταλία με την Περούτζια Α1 και παγκοσμίου φήμης παίκτες όπως Leggero, Rinieri, Μοίρα, Πόποβιτς … Και φυσικά το Παγκόσμιο Κύπελλο τελικός αγώνας του, εναντίον της Βραζιλίας στην Ταϊλάνδη.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Το βόλεϊ σίγουρα σου έχει στερήσει πολλά πράγματα που θα έκανες αν δεν ήσουν αθλήτρια. Υπήρξαν στιγμές στην ζωή σου που μετάνιωσες που ασχολήθηκες με το βόλεϊ;

IVANA LUKOVIC: Το βόλεϊ μου προσφέρει ικανοποίηση να κάνω αυτό που αγαπώ, απολαμβάνοντας το παιχνίδι, πολλά ταξίδια, να κάνω φίλους και να μαθαίνω για νέες κουλτούρες. Κανείς δεν μπορεί να πει ότι μου στέρησε τίποτα, αλλά το μόνο μειονέκτημα είναι η πρόωρη αποχώρηση από την οικογένεια μου, τους φίλους μου και το Βελιγράδι.

 
ΕΡΩΤΗΣΗ: Ιβάνα τα νέα παιδιά σήμερα δυστυχώς δεν ασχολούνται με τον αθλητισμό. Τι συμβουλή θα ήθελες να τους δώσεις και για ποιο λόγο να ασχοληθούν με το βόλεϊ και γενικότερα με τον αθλητισμό; 

IVANA LUKOVIC: Η άθληση είναι ως επί το πλείστον υγεία, βοηθά στην ανάπτυξη του ομαδικού πνεύματος, και  ενισχύει το σώμα, ακόμα και την πνευματική ανάπτυξη.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Πιστεύεις ότι οφείλεις ένα «ευχαριστώ» σε κάποιους ανθρώπους;  

IVANA LUKOVIC: Ποιό πολύ θα ήθελα να ευχαριστήσω την πλήρη υποστήριξη της οικογένειας μου, χωρίς αυτούς δεν θα είχα φτάσει πουθενά, όπως και τους προπονητές όπως ο Μπράνκο Gajic που μου δίδαξε τα πρώτα βήματα στο βόλεϊ. Ωστόσο, ποιό αξιόλογη είναι η περίοδος που ήμουν με τον προπονητή Ζόραν Τέρζιτς στην Περούτζια.

ΕΡΩΤΗΣΗ:  Ένα μήνυμα για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού.

IVANA LUKOVIC: Ελάτε να μας υποστηρίξετε, εμείς θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό!

WHO IS WHO:
ΟΝΟΜΑ: Ivana (Ιβάνα)
ΕΠΩΝΥΜΟ: Lukovic (Λούκοβιτς)
ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 18/07/1992.
ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: Βελιγράδι
ΟΜΑΔΑ: Ολυμπιακός
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ: Ερυθρός Αστέρας, Vizura , Περούτζια
ΔΙΕΘΝΗΣ: Κορασίδων, Νεανίδων, Γυναικών
ΘΕΣΗ: Διαγώνιος
ΥΨΟΣ: 1,92
ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΑΝΕΛΑΣ: 6

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons