OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Ώρα για Καρπενήσι...

Η αναχώρηση των Πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδος ήταν προγραμματισμένη για το πρωί της Τρίτης (28/8). Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα μείνει στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας μέχρι την έβδομη μέρα του Σεπτέμβρη. Οι Πειραιώτες μαζεύτηκαν το πρωϊ της Τρίτης στο ΣΕΦ.

Επιτομή του επαγγελματία ο «V-Span»

Ο Βασίλης Σπανούλης είναι η επιτομή του επαγγελματία. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού και απόλυτος ηγέτης του την ώρα που μιλούσε με τους συμπαίκτες του και όλοι μαζί περίμεναν για να επιβιβαστούν στο πούλμαν που θα τους μεταφέρει στο Καρπενήσι, έκανε διατάσεις!!!

Τον έχει από κοντά

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης δήλωσε πως στόχος του ίδιου και των συμπαικτών του που παρέμειναν στην ομάδα από πέρσι είναι να βάλουν στο κλίμα τον Δημήτρη Μαυροειδή και τον Στράτο Περπέρογλου. Μάλιστα, ο Έλληνας πλέι μέικερ έχει από κοντά τον πρώην σέντερ της Μπιλμπάο. Οι δύο τους μιλούσαν όσοι ώρα περίμεναν τους υπόλοιπους για να φύγουν για Καρπενήσι και φαίνεται πως θα είναι... αχώριστοι.

«Άντε να φτάσουμε νωρίς»

Ο Ανδρέας Γκατζούλης είναι ο βασικός λόγος που οι παίκτες του Ολυμπιακού έτρεχαν σαν μουρλοί στους τελικούς των περσινών πλέι οφ και την ίδια ώρα οι παίκτες του Παναθηναϊκού έδειχναν να μην μπορούν να πάρουν τα πόδια τους. Ίσως ο καλύτερος γυμναστής της Ευρώπης ανήκει στους Πρωταθλητές Ευρώπης και κατά την αναχώρηση της ομάδας για Καρπενήσι μονολογούσε. «Άντε να φύγουμε για να φτάσουμε νωρίς. Πρέπει να ξεκουραστούν τα παιδιά γιατί το απόγευμα έχει προπόνηση».
 
Όλα λειτουργούν στην εντέλεια

Ο Ολυμπιακός λειτουργεί επαγγελματικά σε όλα τα επίπεδα και οι άνθρωποι των Πειραιωτών κοιτούν και την τελευταία λεπτομέρεια ώστε να μην λείπει το παραμικρό στους παίκτες. Γι αυτό και ο φροντιστής της ομάδας, Δημήτρης Πασχόπουλος, βρίσκεται από τη Δευτέρα στο Καρπενήσι ώστε να τα έχει όλα έτοιμα όταν η αποστολή των Πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδος φτάσει εκεί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons