OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Στο Μπιλμπάο για το πρώτο διπλό...

Το πρωί της Δευτέρας αναχώρησε για το Μπιλμπάο η ομάδα Κ20 του Ολυμπιακού. Εκεί θα δώσει αύριο τον πρώτο της αγώνα στο πλαίσιο της σπουδαία διοργάνωσης NextGen Series, γνωστό και ως «Champions League Νέων».

Πρώτος αντίπαλος στη μάχη των ομίλων θα είναι η Ατλέτικ Μπιλμπάο, με την οποία οι Νέοι του Ολυμπιακού θα κοντραριστούν στις 20:30 το βράδυ της Τρίτης, στο γήπεδο «Σαν Μαμές».

Από σήμερα οι νεαροί ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο θα βρίσκονται στο Μπιλμπάο, ενώ το απόγευμα της Δευτέρας αναμένεται να κάνουν και μία προ-τελευταία προπόνηση. Αύριο, Τρίτη, θα κάνουν ένα «χαλάρωμα» πριν το ματς και εν συνεχεία το… ταξίδι θα αρχίσει!

Την αποστολή απαρτίζουν 18 ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι Βλάχος, Χουτεσιώτης, Καραγκούνης, Σωτηράκος, Λεάντρο, Ρουγκάλας, Μ. Σιώπης, Λυκογιάννης, Λύρας, Παιδάκης, Δημακάκος, Σούκιας, Ιωαννίδης, Βέργος, Βουτσιώτης, Γκίνο, Ρίκσπουν, Βούρος.

Τους νεαρούς παίκτες του Ολυμπιακού συνοδεύουν ο προπονητής κ. Μπερντ Στορκ, ο τιμ μάνατζερ κ. Χαράλαμπος Ζελενίτσας, αλλά και άνθρωποι της διοίκησης των «ερυθρολεύκων».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons