OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Πηγαίνει για τρεις μεταγραφές...

Προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση του αντι-Μιραλάς στον Ολυμπιακό. Ταυτόχρονα, όμως, στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο εξετάζουν το ενδεχόμενο να κινηθούν για έναν αριστερό μπακ και έναν αμυντικό μέσο. Ποια ονόματα έχουν ακουστεί για τον αντικαταστάτη του Βέλγου επιθετικού, ο οποίος χθες παρουσιάστηκε από την Έβερτον.

«Θα βρούμε έναν άξιο αντικαταστάτη»

Αισιόδοξοι ότι θα καταφέρουν να βρουν τον ιδανικό αντικαταστάτη του Κέβιν Μιραλάς παρουσιάζονται στη διοίκηση του Ολυμπιακού. «Το σαφάρι συνεχίζεται για αριστερό εξτρέμ και όλοι πιστεύουμε ότι θα βρούμε έναν ποδοσφαιριστή που θα καλύψει επάξια το κενό του Κέβιν», έλεγαν χθες στην ΠΑΕ.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το ενδιαφέρον της Έβερτον για την απόκτηση του Βέλγου επιθετικού στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο κινήθηκαν άμεσα για τον αντικαταστάτη του διεθνούς άσου. Μέχρι στιγμής έχουν ακουστεί τα ονόματα:

του Τζιοβάνι Ντος Σάντος, ο οποίος δεν υπολογίζεται από την Τότεναμ και μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, αλλά η Σεβίλλη έχει κινηθεί ήδη για την απόκτησή του.

του Ντρέντε, ο οποίος έχει προταθεί, είναι ελεύθερος και το κασέ του έχει πέσει στο 1 εκατ. ευρώ. Αυτή τη στιγμή αρκετές ομάδες τον έχουν βάλει στο στόχαστρό τους (Φιορεντίνα και Μίλαν οι τελευταίες).

του Νενέ, ο οποίος πρόκειται για μία εξαιρετικά απίθανη περίπτωση. Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει 3 εκατ. ευρώ, άλλα τόσα ο παίκτης και 1 εκατ. ευρώ ως πριμ υπογραφής. Δηλαδή, πάνω από 10 εκατ. ευρώ. Δύσκολα θα προχωρήσει η συγκεκριμένη περίπτωση.

του Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος ανήκει στη Βόλφσμπουργκ, όμως είναι απίθανο να αποχωρήσει αυτή τη στιγμή από τη γερμανική ομάδα.

του Μάνουελ Βάργκας, ο οποίος αγωνίζεται στη Φιορεντίνα, όμως πρόθεση των Πειραιωτών είναι να κινηθούν για έναν παίκτη που δεν έχει ταλαιπωρηθεί από προβλήματα τραυματισμών τα τελευταία χρόνια και ο Περουβιανός την τελευταία διετία είχε διάφορα παρόμοια περιστατικά.

του Μπαρμπόσα της Μπράγκα, όμως η πορτογαλική ομάδα πουλάει πολύ ακριβά τον παίκτη που γνωρίζει αρκετά καλά ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

του Κουαρέσμα, ο οποίος έχει το στυλ παικτών που θα ήθελε ο Ζαρντίμ. Ωστόσο, το συμβόλαιό του Πορτογάλου είναι «αλμυρό» και τα τελευταία δημοσιεύματα στην Τουρκία τον «στέλνουν» από την Μπεσίκτας στην Γαλατασαράι.

Μέχρι στιγμής, όμως, ο Ολυμπιακός δεν έχει καταλήξει στο στυλ του παίκτη που ψάχνει. Δηλαδή εάν αυτός θα είναι εξτρέμ ή αριστερό χαφ γραμμής.

Ίσως για μπακ και αμυντικό χαφ

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός μέσα στις επόμενες μέρες να κινηθεί για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ και ενός αμυντικού χαφ.

Ο Ζαραδούκας δεν μπήκε καν στην αποστολή για το παιχνίδι με τη Νάπολι και δείχνει να θέλει ακόμα αρκετό χρόνο για να βρεθεί σε ανταγωνιστικό επίπεδο και ο Χολέμπας διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος. Ο Ζαρντίμ είναι φανερό ότι δεν υπολογίζει τον Λυκογιάννη ως μπακ, οπότε δεν αποκλείεται οι «ερυθρόλευκοι» να κάνουν ακόμα μία μεταγραφή.

Όσον αφορά την απόκτηση ενός αμυντικού μέσου, χθες αναπτύχθηκε έντονη φημολογία ότι οι Πειραιώτες θέλουν να πάρουν ένα «εξάρι» και να θεωρείται ο Μασάδο ή ο Φουστέρ περισσότερο ως εξτρέμ. Κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιωνόταν από τον Ολυμπιακό, μια και χθες τόνιζαν ότι η διοίκηση ψάχνει για αριστερό χαφ. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons