OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού...

Κόντρα στη Σάλκε και μπροστά στους οπαδούς του θα ξεκινήσει στις 18/9 τις προσπάθειές του ο Ολυμπιακούς στο Champions League. Απέναντι στην Άρσεναλ στο «Γ. Καραϊσκάκης» κλείνει τους αγώνες του στις 4/12 ελπίζοντας αυτήν την φορά μια νίκη απέναντι στην αγγλική ομάδα να φέρει αυτήν τη φορά την πρόκριση.

Στην πρεμιέρα της διοργάνωσης οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν τη γερμανική ομάδα εντός στις 18 Σεπτεμβρίου, ενώ ακολουθούν δύο παιχνίδια μακριά από τον Πειραιά, με Άρσεναλ στο Λονδίνο (3/10) και Μονπελιέ στη Γαλλία (24/10).
Στη συνέχεια ο «θρύλος» υποδέχεται τη γαλλική ομάδα στο «σπίτι» του στις 6/11, ενώ στις 21 Νοεμβρίου η ομάδα ταξιδεύει στη Γερμανία για να αντιμετωπίσει τη Σάλκε.

Οι «ερυθρόλευκοι» κλείνουν τις υποχρεώσεις με την Άρσεναλ στο «Καραϊσκάκης», όπως άλλωστε έχει συμβεί και τις τρεις φορές που η κληρωτίδα έχει φέρει αντιμέτωπες τις δύο ομάδες σε φάση ομίλων Champion League.

Παρακάτω σας παρουσιάζονται όλες τις γνωστές και άγνωστες λεπτομέρειες των τριών ομάδων, τους λόγους που ο Ολυμπιακός τις ήθελε, αλλά και εκείνους που λένε ότι θα ήταν καλύτερα να τις αποφύγει...

ΑΡΣΕΝΑΛ

Ετος Ιδρυσης: 1886
Γήπεδο: «Εμιρεϊτς» (60.360)
Πρόεδρος: Πίτερ Χιλ-Γουντ
Site: www.arsenal.com

ΤΗΝ ΗΘΕΛΕ ΓΙΑΤΙ

Οπως και πέρσι με την Αρσεναλ μπορείς να ονειρεύεσαι ότι στην έδρα σου θα πάρεις βαθμό ή βαθμούς. Χωρίς τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι και τον Αλεξ Σονγκ είναι σαφώς πιο αποδυναμωμένη αν και οι πτέρυγες της ενισχύθηκαν με τους Καθόρλα, Ποντόλσκι, οι οποίοι μπορούν να παίξουν και στον άξονα. Σαφώς και δεν βρίσκεται στα καλύτερα της την τελευταία τριετία και θα πρέπει να βρει αλλού τα γκολ του Ολλανδού τέως παικταρά της.

ΔΕΝ ΤΗΝ ΗΘΕΛΕ ΓΙΑΤΙ

Οσο και να μην είναι στα καλά της, μιλάμε για αγγλική ομάδα και τον γερόλυκο Αρσέν Βενγκέρ που έτσι ή αλλιώς τα καταφέρνει και βρίσκεται μέσα σ' όλα. Κάπως έτσι χώθηκε και πέρσι στην τετράδα. Εξακολουθεί να διαθέτει όλα τα στοιχεία των ομάδων του Γάλλου (πρέσινγκ, κίνηση, ταχύτητα) και παίκτες που μπορούν να αλλάξουν τη ροή ενός αγώνα.

ΠΗΡΕ
Ολιβιέ Ζιρού (Μονπελιέ), Λούκας Ποντόλσκι (Κολονία), Σάντι Καθόρλα (Μάλαγα)

ΕΔΩΣΕ
Μάνουελ Αλμούνια (Γουότφορντ), Γκάβιν Χόιτ (Νταγκ-Ρεντ), Πέδρο Μποτέλιο (Ατλ. Παραναένσε), Αλεξ Σονγκ (Μπαρτσελόνα), Ρόμπιν Φαν Πέρσι (Μάν. Γιουνάιτεντ), Κάιλ Μπάρτλεϊ (Σουόνσι), Κάρλος Βέλα (Σοσιεδάδ)


ΣΑΛΚΕ


Έτος Ίδρυσης:1904
Γήπεδο: «Φέλτινς Αρένα» (62.000)
Site:http://www.schalke04.de/

ΤΗΝ ΗΘΕΛΕ ΓΙΑΤΙ: Οι γερμανικές ομάδες του... πάνε αρκετά και ο Ολυμπιακός έχει να θυμάται μόλις πέρσι τις εξαιρετικές εμφανίσεις με Ντόρτμουντ. Η Σάλκε δεν άλλαξε ρόστερ, έχασε μάλιστα τον Ραούλ και για πολλούς αποδυναμώθηκε επιθετικά. Δεν είναι φόβητρο, αποδυναμώνεται εκτός έδρας και σε καυτές έδρες δεν έχει απόδοση ανάλογη με αυτές στην έδρα της. Κενά στην άμυνα, ευάλωτη στις αντεπιθέσεις.

ΔΕΝ ΤΗΝ ΗΘΕΛΕ ΓΙΑΤΙ: Τα τελευταία χρόνια τσεκάρει διαρκώς ευρωπαϊκό εισιτήριο και κανείς δεν ξεχνά την προπέρσινη πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ όταν και έφτασε στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Εντός έδρας πιάνει τον ρυθμό που θέλει και αν δεν καταφέρει ο αντίπαλος να την «εγκλωβίσει» θα περάσει εφιαλτικό βράδυ. Ο Χούντελαρ είναι το μεγάλο της «όπλο» και ο παίκτης που κάνει τη διαφορά, ενώ ο Κυριάκος Παπαδόπουλος δεν παραχωρήθηκε στη Ζενίτ έναντι 18εκατ. , γιατί απλά δεν υπάρχει... αντικαταστάτης να καλύψει το τεράστιο κενό!

ΠΗΡΕ
Τρανκίλο Μπαρνέτα (Λεβερκούζεν), Κινεντού Ομπάσι (Χοφενχάιμ), Ρομάν Νεουστάντερ (Γκλάντμπαχ)

ΕΔΩΣΕ
Άντονι Ανάν (Οσασούνα), Λέβαν Κένια (Καρπάτι), Κάρλος Ζαμπράνο (Ζανκτ Πάουλι), Ραούλ (Αλ Σαντ), Μάριο Γκαβράνοβιτς (Ζυρίχη)


ΜΟΝΠΕΛΙΕ


Ετος Ιδρυσης: 1974
Γήπεδο: «Μοσόν» (32.900)
Πρόεδρος: Λοράν Νικολάν
Site: http://www.mhscfoot.com/

ΤΗΝ ΗΘΕΛΕ ΓΙΑΤΙ

Η Μονπελιέ έγραψε ιστορία και θα δώσει το παρών για πρώτη φορά στο Champions League. Οι πρωταθλητές Γαλλίας σε καμία περίπτωση δεν έχουν το ειδικό βάρος της Μαρσέιγ, που πέρυσι έφτασε μέχρι τα προημιτελικά, ούτε της Λιόν και η σεζόν είναι ερωτηματικό. Δεν πρόκειται να δώσουν βάρος στο Champions League, το ξεκίνημα της σεζόν δεν είναι και το καλύτερο δυνατό με μόλις 1 βαθμό μετά από 3 παιχνίδια, ενώ η φυγή του Ζιρού έχει προκαλέσει προβλήματα στην επίθεση.

ΔΕΝ ΤΗΝ ΗΘΕΛΕ ΓΙΑΤΙ

Τα πιτσιρίκια του Ζιράρ θα παίξουν μόνο για τη χαρά της συμμετοχής, καθώς στόχος πρόκρισης από τους ομίλους δεν τίθεται. Η άγνοια κινδύνου είναι πάντα επικίνδυνη για τον αντίπαλο, ενώ το γεγονός ότι μόνο ο Ζιρού αποτέλεσε παρελθόν δείχνει ότι κάποια στιγμή η Μονπελιέ θα βρει το δρόμο της. Ο Μπελχαντά έμεινε μόνο και μόνο για να παίξει στο Champions League και αυτό δείχνει το κίνητρο. Είναι δεδομένο ότι υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές από την πρωταθλήτρια Γαλλίας στο 4ο γκρουπ και καλό θα ήταν ο Ολυμπιακός να την αποφύγει...

ΠΗΡΕ
Ντανιέλ Κονγκρέ (Τουλούζ), Αντονί Μουνιέ (Νις), Γκαετάν Σαρμπονιέ (Ανζέρ), Εμάνουελ Ερέρα (Ουνιόν Εσπανιόλα)

ΕΔΩΣΕ
Ολιβιέ Ζιρού (Άρσεναλ), Ζοφρί Ντερνίς (Μπρεστ)



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons