OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Οι δοκιμές του Ζαρντίμ...

Οι επιλογές του Λεονάρντο Ζαρντίμ ενόψει της πρεμιέρας με τη Βέροια έχουν αυξηθεί μετά και τις τελευταίες προσθήκες. Ο Πορτογάλος προπονητής ήδη έχει αρχίσει τις δοκιμές για την ενδεκάδα που θα παρατάξει την Κυριακή κόντρα στην ομάδα της Ημαθίας. Στη χθεσινή απογευματινή προπόνηση οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν διπλό. Ο 38χρονος κόουτς έδειξε τις προθέσεις του ενόψει του αγώνα με τη Βέροια, αλλά περισσότερο έδειξε πως ψάχνεται για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο ματς της 1ης αγωνιστικής της Superleague.

Στην ομάδα με τους θεωρητικά βασικούς είχε την ενδεκάδα που ξεκίνησε στο δεύτερο ημίχρονο με τη Νάπολι και η οποία παρουσίασε καλή εικόνα στον αγωνιστικό χώρο έχοντας καλή κυκλοφορία της μπάλας. Συγκεκριμένα είχε στην άμυνα τον Τοροσίδη (δεξιά), τον Χολέμπας (αριστερά) και τους Κοντρέρας, Σιόβα κεντρικό δίδυμο. Στα χαφ είχε βάλει τρίγωνο στην μεσαία γραμμή τους Μανιάτη, Γκρέκο και Ιμπαγάσα. Είναι μία σκέψη αυτή του Ζαρντίμ να μην ξεκινήσει στον αγώνα με την Βέροια με τον Φέισα στα χαφ. «Ψάχνεται» ο Πορτογάλος για τα χαφ και είναι φανερό αυτό. Εχει το ρίσκο του να βάλει από την αρχή τον Ιμπαγάσα, αλλά φαίνεται πως πλέον το σκέφτεται πολύ σοβαρά.

Στην επίθεση είχε στην κορυφή τον Μήτρογλου και στα άκρα τους Τζιμπούρ, Μασάδο. Και εδώ, δηλαδή, δείχνει πως δεν έχει καταλήξει στο ποιοι θα ξεκινήσουν στην αρχική ενδεκάδα. Προφανώς και υπολογίζει τον Μασάδο για πιο μπροστά και όχι για να τον βάλει πίσω στην τριάδα των χαφ. Μη ξεχνάμε πως υπάρχει και ο Αμπντούν, ο οποίος μέχρι τώρα έδειχνε πως θα είναι βασικός, αλλά τελευταία φαίνεται κάπως πεσμένος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons