OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Οι Άγγλοι το’ χουν σίγουρο…

Σχεδόν σίγουρη έχει ο αγγλικός Τύπος τη μετακίνηση του Κέβιν Μιραλάς στην Έβερτον! Όπως αναφέρεται, τα «ζαχαρωτά» θα καταβάλουν 8 εκατ. ευρώ, ποσό που προβλέπεται στη ρήτρα του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Βέλγος επιθετικός αναμένεται στο Μέρσεϊσαϊντ την Πέμπτη για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και-αν όλα πάνε καλά-να υπογράψει.

Αρχικά η Άρσεναλ λεγόταν πως ήταν η ομάδα που κινείτο για τον πρώτο σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος, ωστόσο χθες προέκυψε η Έβερτον. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγες είναι έτοιμη να δαπανήσει για την απόκτησή του τα μισά χρήματα από εκείνα που έβαλε στα ταμεία της με την πώληση του Τζακ Ρόντγουελ στη Μάντσεστερ Σίτι. Καταβάλλοντας το ποσό της ρήτρας, ο αγγλικός σύλλογος δεν χρειάζεται να μπει καν σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό, αν και οι «ερυθρόλευκοι» δεν είναι καθόλου δυσαρεστημένοι εισπράττοντας το παραπάνω ποσό.

Εφόσον επιβεβαιωθούν τα αγγλικά ρεπορτάζ, ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την αντικατάσταση του Κέβιν Μιραλάς με παίκτη αξίας. Για την επίθεση υπάρχουν οι Τζεμπούρ, Μήτρογλου και Πάντελιτς (ο Ντιόγο δεν υπολογίζεται) και θα αναζητηθεί ένας ποδοσφαιριστής που θα μπορεί κυρίως να παίξει σαν ακραίος επιθετικός. Οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να εξετάζουν την περίπτωση του Αντελίνο Βιεϊρίνια, που μετά τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στον ΠΑΟΚ μεταγράφηκε στη Βόλφσμπουργκ αλλά δεν έχει καταφέρει να «κερδίσει» τον Φέλιξ Μάγκατ κι αντιμετωπίζει δυσκολίες προσαρμογής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons