OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Ανησυχία για Χολέμπας, Μήτρογλου...

Δύο νέα προβλήματα προέκυψαν στον Ολυμπιακό μετά το φιλικό με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, καθώς Κώστας Μήτρογλου και Χοσέ Χολέμπας αποχώρησαν με μικροπροβλήματα.

Ο Έλληνας φορ υπέστη κάκωση στο πέμπτο μετατάρσιο του αριστερού ποδιού και εντός της ημέρας θα βγάλει ακτινογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό. Οσο για τον Χολέμπας, χτύπησε στην αριστερή ποδοκνημικήν και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία.

Τέλος, ο Κέβιν Μιραλάς λίγο πριν το τέλος του αγώνα έπιανε το αριστερό του γόνατο, ωστόσο δεν φαίνεται να έχει κάτι σοβαρό.


Κάκωση στην αριστερή ποδοκνημική έδειξαν τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες πέρασε ο Χοσέ Χολέμπας ενώ η ακτινογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο Κώστας Μήτρογλου ήταν καθαρή.

Λιγότερο σοβαρός απ' ό,τι αρχικά είχε εκτιμηθεί αποδεικνύεται για τον Ολυμπιακό ο τραυματισμός του Χοσέ Χολέμπας. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο διεθνής μεσοαμυντικός του Θρύλου έδειξαν ότι έχει υποστεί κάκωση στην αριστερή ποδοκνημική, η οποία θα τον κρατήσει για μερικές ημέρες μακριά από τις προπονήσεις. Αυτός άλλωστε, ήταν και ο λόγος για τον οποίο ο Χολέμπας κόπηκε από την αποστολή της Εθνικής ομάδας για τις ανάγκες του εκτός έδρας φιλικού με την Νορβηγία την προσεχή Τετάρτη.

Ακόμη πιο ευχάριστα είναι τα μηνύμνατα που αφορούν την περίπτωση του Κώστα Μήτρογλου. Η ακτινογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο «πιστολέρο», έδειξε ότι ο 24χρονος διεθνής φορ δεν έχει κάτι το ανησυχητικό, με άμεση συνέπεια να τεθεί στη διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού Φερνάντο Σάντος εν όψει του φιλικού με την Νορβηγία στο Όσλο.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons