OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Θα παίξει στο Θρύλο ο Γιαννιώτης...

Μετά από έναν μήνα προετοιμασίας, λίγο πολύ μία εικόνα για όλους τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έχουμε αποκτήσει. Τους έχουμε δει στα φιλικά, έχουμε γίνει εκτενέστατες αναφορές, έχει σχηματιστεί μία άποψη για τον κάθε ποδοσφαιριστή των νταμπλούχων Ελλάδας. Περιμέναμε να ολοκληρωθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των «ερυθρόλευκων» έτσι ώστε να αναφερθούμε σε ένα παιδί που έχει έρθει στον Πειραιά ως μεγάλο ταλέντο. Δεν τον έχουμε δει σε κανένα φιλικό παιχνίδι, αλλά έχει τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε αν κάνει ή δεν κάνει για τον Ολυμπιακό.

Ο λόγος γίνεται για τον Ανδρέα Γιαννιώτη, τον νεαρό τερματοφύλακα που αποκτήθηκε από τον Εθνικό Γαστούνης. Βλέποντάς τον καθημερινά στις προπονήσεις του Θρύλου, αυτό που μεταφέρουμε με κάθε σιγουριά και βεβαιότητα είναι πως πρόκειται για ένα παιδί-διαμάντι. Εναν εξαιρετικό χαρακτήρα, ένα παιδί ήπιων τόνων. Από τα καλύτερα που έχει ο Ολυμπιακός. Και γι’ αυτό έχουν να λένε όλοι οι άνθρωποι της ομάδας που συναναστρέφονται καθημερινά μαζί του στις προπονήσεις και στις αποστολές. Είναι λογικό να ήταν «ψαρωμένος» στην αρχή, τώρα όμως σιγά σιγά αρχίζει και αισθάνεται πιο άνετα στην ομάδα του Πειραιά.

Ολα καλά αυτά, αλλά ως τερματοφύλακας τι λέει; Μπορεί να κάτσει κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού; Θα παίξει στον Θρύλο; Η απάντηση σε όλα αυτά τα ερωτήματα δεν είναι απλώς καταφατική, αλλά εκτιμάται ότι η ομάδα έχει πάρει ένα τεράστιο ταλέντο. Η άποψη του Βασίλη Αλεξούδη είναι αυτή που μετράει για τον Ανδρέα Γιαννιώτη. Ο γυμναστής τερματοφυλάκων είναι αυτός που τον ξέρει καλύτερα, τον ζει καθημερινά και δουλεύει μαζί του. Ο Αλεξούδης μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Γιαννιώτη. Θεωρεί ότι πράγματι η ομάδα πέτυχε φλέβα χρυσού με την απόκτησή του. Είναι βέβαιος πως μπορεί να αγωνιστεί στην ομάδα του Πειραιά. Σύμφωνα με όσα λέει ο γυμναστής τερματοφυλάκων, έχει τρομερά προσόντα για να αγωνιστεί στον Θρύλο.

Πέρα από το ότι είναι ένα προσγειωμένο παιδί, που τα μυαλά του δεν έχουν πάρει αέρα, έχει όλα τα σωματικά προσόντα να αγωνιστεί. Ο Βασίλης Αλεξούδης, όμως, παραδέχεται πως αυτό το παιδί θέλει ακόμα αρκετή δουλειά. Και είναι λογικό αυτό, διότι η διαφορά επιπέδου του Ολυμπιακού με τον Εθνικό Γαστούνης είναι τεράστια. Δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τομέας που θέλει περισσότερη δουλειά για να βελτιωθεί ο Γιαννιώτης. Θέλει δουλειά σε όλους τους τομείς ο νεαρός πορτιέρο και αυτό κάνει με τον Βασίλη Αλεξούδη όλες αυτές τις ημέρες.

Ο γυμναστής τερματοφυλάκων, πάντως, τονίζει με βεβαιότητα πως ο Ανδρέας Γιαννιώτης μπορεί να παίξει στον Ολυμπιακό. Θεωρεί πως είναι ένα παιδί με φοβερά προσόντα και μέσα από τη δουλειά μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερος. Αν μη τι άλλο, έχει σημασία η άποψη που έχει σχηματίσει ο Βασίλης Αλεξούδης για τον νεαρό πορτιέρο. Είναι ένας άνθρωπος που έχει «φτιάξει» τερματοφύλακες με πιο τρανό παράδειγμα τον Στέφανο Καπίνο. Ο Αλεξούδης, μάλιστα, πιστεύει πως, αν χρειαστεί ο Γιαννιώτης να παίξει τώρα στον Ολυμπιακό, μπορεί να το κάνει.

Τον βοηθούν οι Κάρολ και Μέγιερι

Είναι τυχερός ο μικρός που έχει μπροστά του δύο εξαιρετικούς τερματοφύλακες. Ο Μπάλας Μέγιερι είναι μία περίπτωση που θα πρέπει να αποτελεί παράδειγμα για κάθε πιτσιρικά γκολκίπερ του Ολυμπιακού. Εχει δουλέψει σκληρά από το 2010 που ήρθε στον Πειραιά και η εξέλιξή του είναι τεράστια. Οσον αφορά στον Ρόι Κάρολ είναι ένας πορτιέρο με τρομακτική εμπειρία και από αυτόν μόνο να πάρει μπορεί. Τόσο ο Βορειοϊρλανδός όσο και ο Ούγγρος βοηθούν πολύ τον Γιαννιώτη.

Μιλούν συνεχώς στον μικρό και τον συμβουλεύουν για το τι πρέπει να κάνει. Είναι εξαιρετική η σχέση που έχουν οι τρεις τερματοφύλακες μεταξύ τους και αυτό κάνει τον μικρό να αισθάνεται πολύ πιο άνετα και με σιγουριά. Και αυτό το παιδί πρέπει κι επιβάλλεται να προσεχθεί από τους «ερυθρόλευκους» για να μην πάει χαμένο το ταλέντο του. Μπορεί να εξελιχθεί σε μία σημαντικότατη μονάδα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons