OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Τα πλάνα του Ζαρντίμ ενόψει Νάπολι...

Τελευταίο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας για τον Ολυμπιακό, ο οποίος αντιμετωπίζει τη Νάπολι στο "Σαν Πάολο", το βράδυ της Κυριακής (19/8, 22:00).

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Μέγκιερι στην εστία της ομάδας. Στην άμυνα, από δεξιά προς τα αριστερά, λογικά θα παίξουν οι Τοροσίδης, Παπάζογλου, Σιόβας και Λυκογιάννης. Βέβαια, ο Κοντρέρας διεκδικεί τη θέση του Παπάζογλου στο κέντρο της άμυνας, καθώς ο Χιλιανός είναι έτοιμος να αγωνιστεί!

Στο σύστημα 4-3-3 που ετοιμάζει ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού, ο Φέισα θα είναι ο καθαρόαιμος αμυντικός μέσος, έχοντας στο τρίγωνο της μεσαίας γραμμής στα δεξιά του τον Μανιάτη και αριστερά τον Μασάδο. Ο Φουστέρ αναμένεται να καλύψει τη δεξιά πλευρά της μεσοεπιθετικής γραμμής, ο Αμπντούν την αριστερή και ο Τζεμπούρ θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Κάρολ, Μέγκιερι, Σιόβας, Χολέμπας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Βλαχοδήμος, Τζεμπούρ, Λυκογιάννης, Μασάδο, Κοντρέρας.

Εκτός 20άδας έμειναν οι Πάντελιτς, Φετφατζίδης, Τάτος και Ζαραδούκας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons