OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Αλλάζει το κέντρο ο Μασάδο...

Ποια συστήματα έχει στο μυαλό του ο Ζαρντίμ για το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού και πως περιπλέκονται τα πράγματα στην μεσαία γραμμή των «ερυθρόλευκων». 

 Ο Πορτογάλος μέσος ήρθε στον Ολυμπιακό ουσιαστικά για να αναλάβει τον ρόλο του Ιμπαγάσα, μια και ο Αργεντινός πλέον στα 36 του δεν μπορεί να βγάλει μια ολόκληρη σεζόν με την ποιότητα που είχε τις προηγούμενες χρονιές. Ο Μασάδο στα 26 του μπορεί να κάνει σε πολύ μεγάλο βαθμό όλες τις δουλειές του «Κάνιο». Ισως και περισσότερα.

Το θέμα πλέον που τίθεται είναι πού θα παίξει, σε ποιο σύστημα και με ποιους ως παρτενέρ. Γιατί ο Ζαρντίμ μέχρι στιγμής έχει δοκιμάσει τρία διαφορετικά συστήματα με τον Ολυμπιακό. Στο 4-3-3 θα είναι ο ένας από τους δύο εσωτερικούς μέσους. Από ποιους όμως θα πλαισιώνεται; Μανιάτης και Φέισα, λέει η λογική, αλλά υπάρχει και ο Γκρέκο. Εάν ο Ιταλός πάει για βασικός, τότε ένας εκ των δύο θα κάτσει στο πάγκο και εάν μείνει ο Μανιάτης στην 11άδα, θα προορίζεται για «κόφτης». Στο 4-2-3-1 θα είναι το «δεκάρι». Ο παίκτης πίσω από τον επιθετικό και σε ένα τέτοιο σχήμα φαίνεται να κολλάει περισσότερο το δίδυμο των Μανιάτη, Φέισα πίσω του.

Τα πράγματα περιπλέκονται εάν ο Ζαρντίμ διαλέξει το 4-4-2. Το έκανε στο δεύτερο ημίχρονο με τη Μάλαγα (ο Τζεμπούρ λίγα μέτρα πίσω από τον Μήτρογλου), το δοκίμαζε και σε κάποιες προπονήσεις. Εκεί ο Μασάδο θα είναι ο ένας από τους δύο χαφ στον άξονα και η μία θέση θα παίζεται ανάμεσα σε τρεις παίκτες: Μανιάτη, Φέισα και Γκρέκο! Πλέον το μπαλάκι περνάει στα χέρια του Ζαρντίμ…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons