OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Κουαρέσμα και άλλοι δύο…

Ο χρόνος πιέζει και στον Ολυμπιακό εντείνουν τις προσπάθειες τους για την απόκτηση του Κουαρέσμα. Σύμφωνα με πληροφορίες οι υπεύθυνοι των ερυθρολεύκων είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με τη Μπεσίκτας αλλά και τον Πορτογάλο άσο για να υπάρξει αίσιο τέλος, με σκοπό να ξεπεραστεί το πρόβλημα του υψηλού συμβολαίου που έχει ο παίκτης.

Οι δύο ομάδες συζητούν για τον δανεισμό του Κουαρέσμα, καθώς το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή δεν τελειώνει το επόμενο καλοκαίρι. Οι Τούρκοι δέχονται να δώσουν τον Πορτογάλο για την αγωνιστική σεζόν που αρχίζει καλύπτοντας –μάλιστα- και ένα μέρος του συμβολαίου του παίκτη, το οποίο ξεπερνά τα 3,5 εκατ. ευρώ.

Την ίδια στιγμή στον Ολυμπιακό δεν έχουν παρατήσει τις άλλες περιπτώσεις παικτών που μπορούν να καλύψουν το κενό στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Οι ερυθρόλευκοι –εκτός του Κουαρέσμα- ασχολούνται με άλλες δύο περιπτώσεις παικτών αξίας αντίστοιχης του Κουαρέσμα.

Από την στιγμή που ο χρόνος για την πραγματοποίηση μιας μεταγραφής τελειώνει, εξελίξεις θα πρέπει να αναμένονται σύντομα καθώς από την στιγμή που στον Ολυμπιακό αντιληφθούν ότι δεν υπάρχουν πιθανότητες για τον Κουαρέσμα τότε να ρίξουν το βάρος στις άλλες περιπτώσεις παικτών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons