OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

«Φουλάρει» για Μπόγιαν...

Το όνομα του Μπόγιαν Κρκιτς έρχεται να προστεθεί στο προσκήνιο για λογαριασμό του Ολυμπιακού, αφού ο νεαρός χαφ - εξτρέμ δεν λογίζεται στα πλάνα του προπονητή των «τζιαλορόσσι» Ζντένεκ Ζέμαν.

Αυξάνεται διαρκώς η λίστα με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού όσον αφορά τη διάδοχη κατάσταση του Κέβιν Μιραλάς. Σύμφωνα με αναφορές του Τύπου το όνομα του Μπόγιαν Κρικιτς έρχεται να προστεθεί στην ήδη μακροσκελή λίστα των νταμπλούχων Ελλάδας και και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις είναι πολύ πιθανό Ολυμπιακός και Ρόμα να ξανασυνεργαστούν αυτό το καλοκαίρι μετλα τη  μεταγραφή του Λεάντρο Γκρέκο στους «ερυθρόλευκους».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Γαύρος» προέκυψαν φήμες που θέλουν τον Θρύλο να εξετάζει πολύ σοβαρά τη περίπτωση του 22χρονου Ισπανού μεσοεπιθετικού, που προέρχεται από τα σπλάχνα της Μπαρτσελόνα,ώστε να «απογειώσει» σε επίπεδο παραγωγικότητας της «μηχανή» των μόνιμων πρωταθλητών Ελλάδας!

Ο διεθνής χαφ εντάχθηκε στο δυναμικό της ιταλικής ομάδας το καλοκαίρι το 2011 από την Μπαρτσελόνα και υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο 21χρονος είχε διάφορα προβλήματα στο «Ολίμπικο» την περσινή σεζόν με τον Λουίς Ενρίκε στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Κρκιτς πέτυχε επτά γκολ σε 33 αγώνες για τους Ρωμαίους, αλλά ο Ζντένεκ Ζέμαν αμφιβάλει αν μπορεί να προσφέρει λύσεις στο 4-3-3.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons