OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Οι «εργάτες» του Θρύλου....

Όπως είναι λογικό, για να γίνει σωστά μία δουλειά, θα πρέπει να υπάρχουν και οι κατάλληλοι άνθρωποι στα απαραίτητα πόστα. Ετσι γίνεται και στην ακαδημία του Ολυμπιακού, υπάρχουν τα σωστά άτομα για να δουλέψουν με τους μικρούς των ρόστερ της ακαδημίας και να «βγουν» οι αυριανοί πρωταθλητές που θα φορέσουν την ερυθρόλευκη φανέλα και θα αγωνιστούν με την πρώτη ομάδα του μεγαλύτερου συλλόγου της Ελλάδας, τον Ολυμπιακό. Ο «ΓΑΥΡΟΣ» σάς παρουσιάζει όλους τους προπονητές της ακαδημίας, αλλά και όλους τους συνεργάτες του τεχνικού τιμ που βρίσκονται στα Χάνια του Πηλίου όλες αυτές τις ημέρες και βοηθάει ο καθένας με τον τρόπο του στην προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Θρύλου των τμημάτων Νέων και Εφήβων.

Από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας των πιτσιρικάδων, που ξεκίνησε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, όλοι οι προπονητές των αγωνιστικών τμημάτων ασχολούνται με τους Νέους και τους Εφήβους των «ερυθρόλευκων». Συνολικά, έξι προπονητές και δύο γυμναστές είναι αυτοί που βρίσκονται καθημερινά στο γήπεδο μαζί με τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και τους προετοιμάζουν για να είναι έτοιμοι στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις που πλησιάζουν. Παράλληλα, εκτός αυτών των οκτώ ανθρώπων, υπάρχουν ακόμη δύο φυσικοθεραπευτές, ένας γιατρός, ο φροντιστής και ο σκάουτ της πρώτης ομάδας και της ακαδημίας του Θρύλου.

Καθημερινά όλοι μαζί δουλεύουν για ώρες στο γήπεδο και δεν αφήνουν στιγμή μόνους τους τους παίκτες του Ολυμπιακού, αφού γνωρίζουν και οι ίδιοι πως είναι περιουσιακά στοιχεία του συλλόγου και θα πρέπει τα παιδιά να έχουν τις καλύτερες ανέσεις, αλλά και να μορφώνονται συνεχώς επάνω στα θέματα του ποδοσφαίρου, προκειμένου να είναι έτοιμοι οι πιτσιρικάδες για το μέλλον. Δεκατρείς συνολικά άνθρωποι είναι μαζί με τους παίκτες στο Πήλιο και αυτοί είναι οι «εργάτες» της ακαδημίας του Ολυμπιακού, οι οποίοι προσπαθούν ώστε να έχει ένα καλύτερο αύριο η ομάδα του Πειραιά όσον αφορά το ρόστερ.

Μπερντ Στορκ
Επικεφαλής ακαδημίας - προπονητής Νέων
Ο Γερμανός είναι από τα καινούργια πρόσωπα της ακαδημίας του Ολυμπιακού. Θέλει να φέρει σε μεγαλύτερο επίπεδο τα τμήματα υποδομής. Εκτός από διευθυντής της ακαδημίας είναι και προπονητής των Νέων του Θρύλου και επιβλέπει  το τμήμα κάτω των 17 ετών. Περνάει αμέτρητες ώρες στο γήπεδο.

Χαράλαμπος Ζελενίτσας
Τεχνικός σύμβουλος ακαδημίας
Μέχρι πρότινος ήταν ο διευθυντής της ακαδημίας, όμως με την έλευση του Μπερντ Στορκ ανέλαβε το κομμάτι του τεχνικού συμβούλου, ενώ παράλληλα ασχολείται με τα τμήματα των Νέων και των Εφήβων. Παράλληλα, από τις 20 του μήνα θα αναλάβει και ως προπονητής το τμήμα κάτω των 14 ετών των «ερυθρόλευκων» για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Γιώργος Κοκολάκης
Προπονητής Εφήβων
Από σκάουτ της πρώτης ομάδας, ειδοποιήθηκε στις αρχές του καλοκαιριού να αναλάβει το δύσκολο έργο της τεχνικής ηγεσίας του παραδοσιακά καλύτερου τμήματος της ακαδημίας του Ολυμπιακού, αυτό των Εφήβων. Αρχίζει να βάζει τις δικές του... πινελιές στην ομάδα κάτω των 17 ετών και τα πρώτα δείγματα γραφής για το τι πρόκειται να παρακολουθήσουμε μέσα στη σεζόν, ήταν στο φιλικό ματς με τη σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού από τον Βόλο. Δεν είναι εύκολη η δουλειά του, καθώς έχει να «δέσει» μία καινούργια ομάδα, αφού αρκετοί παίκτες από πέρυσι είναι τώρα στους Νέους, όπως άλλωστε συμβαίνει κάθε χρόνο.

Νίκος Τοπολιάτης
Βοηθός προπονητή Νέων
Μέχρι πρότινος ήταν κόουτς του τμήματος κάτω των 14 ετών της ακαδημίας του Ολυμπιακού, όμως φέτος μετακινήθηκε στους Νέους και θα είναι πλέον βοηθός του Μπερντ Στορκ. Με λίγα λόγια, είναι το δεξί χέρι του Γερμανού και μαζί θα οδηγήσουν την ομάδα τόσο στο πρωτάθλημα της Superleague K20 όσο και στη δύσκολη διοργάνωση που έχουν μπροστά τους οι «ερυθρόλευκοι»: το NextGen Series.

Μίλαν Πάβλοβιτς
Βοηθός προπονητή Εφήβων
Είναι προπονητής του παιδικού τμήματος του Ολυμπιακού, δηλαδή των Κ15, ενώ έχει αναλάβει και βοηθός του Γιώργου Κοκολάκη στους Εφήβους. Είναι συνεχώς δίπλα στον Έλληνα κόουτς και μαζί προσπαθούν να «χτίσουν» την ομάδα για την καινούργια περίοδο. Παλιά καραβάνα στην ακαδημία του Θρύλου.

Χρήστος Θεοδώρου
Προπονητής τερματοφυλάκων
Όλα τα παιδιά που αγωνίζονται στη δύσκολη θέση του τερματοφύλακα μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον γυμναστή των γκολκίπερ της ακαδημίας, Χρήστο Θεοδώρου, παρά το γεγονός ότι τους... τρέχει. Φέτος έχει να διαχειριστεί καλούς, αρκετά καλούς, τερματοφύλακες, τους οποίους τους περισσότερους τους ξέρει.

Φώτης Παπαπαναγής
Προπονητής ακαδημίας
Βρίσκεται από την αρχή της προετοιμασίας των Νέων και Εφήβων δίπλα στα παιδιά και φυσικά ταξίδεψε και στο Πήλιο στο βασικό στάδιο των προπονήσεων των πιτσιρικάδων. Και φέτος θα προπονεί τις ομάδες της ακαδημίας του Ολυμπιακού κάτω των 13 ετών και κάτω των 10 ετών, τμήματα τα οποία πέρυσι διακρίθηκαν σε όλα τα τουρνουά που έλαβαν μέρος.

Θανάσης Ρωσσίδης
Γυμναστής ακαδημίας
Ίσως να είναι και το πιο δύσκολο κομμάτι αυτό που έχει αναλάβει ο Θανάσης Ρωσσίδης. Είναι ο υπεύθυνος για την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών της ακαδημίας του Ολυμπιακού και αυτός είναι που έχει τον πλήρη έλεγχο για την κατάσταση που βρίσκεται ο κάθε παίκτης των «ερυθρόλευκων».

Νίκος Βαμβακούλας
Σκάουτ
Αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στις ακαδημίες -ιδιαίτερα στο τμήμα των Εφήβων, καθώς εκεί έγιναν οι περισσότερες μεταγραφές-, έχουν περάσει από το... μικροσκόπιο του Νίκου Βαμβακούλα. Είναι σκάουτ τόσο της πρώτης ομάδας όσο και της ακαδημίας και επιβλέπει ό,τι καλό υπάρχει και ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό.

Ανδρέας Περιμένης
Φυσικοθεραπευτής
Τρέχει για όλους και για... όλα. Είναι από τους αφανείς ήρωες της ακαδημίας του Ολυμπιακού, αφού δεν είναι από τους ανθρώπους που «βλέπουν» το όνομά τους στις εφημερίδες. Είναι ο φυσικοθεραπευτής της ακαδημίας του Θρύλου, ενώ παράλληλα έχει επωμιστεί και άλλες δουλειές βοηθώντας τους ποδοσφαιριστές σε ό,τι χρειάζονται.

Νίκος Κώστας
Φυσικοθεραπευτής
Ο ρόλος του είναι σχεδόν ίδιος με αυτόν του Ανδρέα Περιμένη. Κάνει τις ίδιες δουλειές στην ακαδημία του Ολυμπιακού, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που βοήθησε και στις προπονήσεις. Κοιτούσε τα ειδικά ρολόγια που φορούσαν οι παίκτες και ήλεγχε τις μετρήσεις ενόσω οι μικροί έτρεχαν γύρω από το γήπεδο.

Τάκης Μητροφάνης
Φροντιστής
Έχει ίσως έναν από τους πιο απαραίτητους ρόλους στην ακαδημία. Είναι ο άνθρωπος που φροντίζει για όλους και θα πρέπει να είναι τα πάντα έτοιμα στην ώρα τους και φυσικά στη θέση τους. Ο Τάκης Μητροφάνης είναι ο φροντιστής των πιτσιρικάδων του Ολυμπιακού και ο άνθρωπος που θα πρέπει να έχει τα πάντα στην εντέλεια και βέβαια στην ώρα τους.

Αλέξανδρος Κοΐνης
Γιατρός
Είναι δύο οι γιατροί της ακαδημίας του Ολυμπιακού. Φέτος αποφασίστηκε να «ανέβει» με τους Νέους και τους Εφήβους του Θρύλου στα Χάνια του Πηλίου ο Αλέξανδρος Κοΐνης. Τα... μαγικά χέρια του φροντίζουν να δίνουν λύση σε κάθε τραύμα και χτύπημα. Το σημαντικό πάντως είναι πως κανένας σοβαρός τραυματισμός ποδοσφαιριστή δεν υπήρξε όλες αυτές τις ημέρες στο Πήλιο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons