OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Να μπουν και οι νέοι στο κλίμα...Παράπονα για τα στημένα...

Δηλώσεις σχετικά με την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα, αλλά και για το τελευταίο φιλικό του Ολυμπιακού με τη Νάπολι, έκανε ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά Λεονάρντο Ζαρντίμ. Ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως η ομάδα θέλει ακόμη χρόνο για να βγάλει το 100% των δυνατοτήτων της, έτσι ώστε να μπουν στο κλίμα και οι νεοφερμένοι ποδοσφαιριστές:

«Το να χάνεις είναι πάντα κακό και σίγουρα μία ήττα με 3-0 είναι κάτι το οποίο δεν το θέλουμε. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένες οι δύο ομάδες, όμως δεχτήκαμε ένα γκολ από στημένη φάση και εκεί κάπου χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Στο δεύτερο ημίχρονο η Νάπολι ήταν πιο καλή. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο έχασε την οργάνωσή της σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο. Ομως βελτιώθηκε η κατοχή και η κυκλοφορία της μπάλας. Τον αγώνα τον τελείωσε μία ομάδα στην οποία ήταν είτε καινούργιοι ποδοσφαιριστές, είτε ήταν τραυματίες και γύρισαν τώρα. Θέλουμε ακόμη χρόνο για να χτίσουμε την ομάδα ώστε αυτοί οι καινούργιοι παίκτες να μπουν στο κλίμα. Αλλά βλέπω ότι αυτοί οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν τώρα στην ομάδα έχουν όρεξη για να προσφέρουν».

Όσον αφορά για το αν ξεχώρισε κάποιον από τους παίκτες του Ολυμπιακού από το φιλικό ματς, σχολίασε ο Πορτογάλος τεχνικός: «Όταν χάνουμε, χάνουμε όλοι μαζί δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο για κάποιον ποδοσφαιριστή. Από αυτούς που αγωνίστηκαν με τη Νάπολι μόνο δέκα ποδοσφαιριστές έκαναν όλη την προετοιμασία, οπότε υπάρχει μία διαφορά μεταξύ των παικτών».

Σε ερώτηση αν οι έντεκα που ξεκίνησαν θα είναι αυτοί που θα παίξουν και κόντρα στη Βέροια, είπε: «Αυτοί είναι οι παίκτες που θα αγωνιστούν με τη Βέροια. Αυτοί είναι στη διάθεσή μας, βέβαια δεν ξέρω αν θα είναι η ίδια ενδεκάδα που ξεκίνησε με τη Νάπολι. Σίγουρα η κατάσταση του γηπέδου δεν μας βοήθησε στην κυκλοφορία της μπάλας και αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που έχει ήδη παίξει επίσημα ματς».

Και στο χθεσινό παιχνίδι παρατηρήθηκε το φαινόμενο να μην έχουν οι «ερυθρόλευκοι» καλή τοποθέτηση στις στημένες φάσεις που κέρδιζε η Νάπολι μπροστά από την εστία τους. Βλέποντας αυτό το σκηνικό από νωρίς, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ σηκώθηκε από τον πάγκο του και φώναζε στους ποδοσφαιριστές του, ζητώντας συγκεκριμένα πράγματα. Έδειχνε πάντως σχετικά ικανοποιημένος από την... αντίθετη πλευρά.

Με τον Μασάδο να προσφέρει πλέον ποιότητα στις εκτελέσεις των στημένων φάσεων. Φαίνεται αυτό, με τον Πορτογάλο να έχει αναλάβει μεγάλο βάρος σε αυτόν τον τομέα. Έλειπε, άλλωστε, ένας τέτοιος παίκτης...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons