OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Ερχεται την Τρίτη για να γίνει Ολυμπιακός...Ο Βραζιλιάνος Κανού...

Περνάει από εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά, αμέσως μετά ανακοινώνεται ο Βραζιλιάνος «Κοιτάζουμε και κάποιες άλλες περιπτώσεις αλλά ελπίζουμε ότι τελικά ο Πάουλο Μασάδο θα φορέσει τα ερυθρόλευκα», λένε στην ΠΑΕ.

Ο Βραζιλιάνος Κανού είναι με το ένα πόδι στον Πειραιά. Και με τα δύο θα βρίσκεται αύριο. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός έρχεται την Τρίτη στην Ελλάδα προκειμένου να ολοκληρώσει και τυπικά τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.
Οσον αφορά τον άλλο μεταγραφικό στόχο, ο Ολυμπιακός αισιοδοξεί ότι όλα θα πάνε καλά και με εκείνο. Για παν ενδεχόμενο, ωστόσο, έχει έτοιμες λύσεις. Αν, τελικά, οι Γάλλοι δεν προχωρήσουν το θέμα, τότε ο Ολυμπιακός θα πάει για άλλα.
 
Ο Κανού
Ας τα πάρουμε με τη σειρά. Η συμφωνία με την Στυαντάρ έχει επέλθει εδώ και μέρες. Τι απομένει; Να έρθει ο παίκτης στην Ελλάδα και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό. Αυτό θα γίνει την Τρίτη, οπότε ο παίκτης θα βρίκστεται το μεσημέρι στην Αθήνα για να περάσει ιατρικές εξετάσεις. Αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει και θα ανακοινωθεί. Μάλιστα, όπως έλεγαν στην ΠΑΕ ο προγραμματισμός είναι να βρίσκεται στο γήπεδο στο παιχνίδι με τη Μάλαγα.
 
Αισιοδοξία για Μασάδο
Με τον Μασάδο έχει υπάρξει συμφωνία με τον παίκτη και απομένει να βρεθεί η χρυσή τομή και με την ομάδα. Η όπως έλεγαν οι Γάλλοι, να πάρει η Τουλούζ τις τραπεζικές εγγυήσεις και να αφήσει τον παίκτη να πάει Πειραιά.
 
Στον Ολυμπιακό λένε τις τελευταίες ώρες ότι υπάρχει αισιοδοξία. Και ότι ότι όλα θα πάνε καλά, σημειώνον0τας ωστόσο ότι δεν υπάρχει τίποτα οριστικό. «Κοιτάζουμε και κάποιες άλλες περιπτώσεις αλλά ελπίζουμε ότι τελικά ο Πάουλο Μασάδο θα φορέσει τα ερυθρόλευκα», έλεγαν χαρακτηριστικά.
Η επιθυμία του παίκτη να παίξει στον Ολυμπιακό είναι τόσο μεγάλη, που η συμφωνία με την Τουλούζ θεωρείται ως πιο πιθανή εξέλιξη. Για να δούμε τί θα γίνει...


 http://www.katimagiko.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons