OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Αποτελεί ευκαιρία για μένα...

Μεγάλη ευκαιρία στην καριέρα του αποτελεί για τον Λεάντρο Γκρέκο ο Ολυμπιακός, όπως είπε ο παίκτης κατά την παρουσίασή του. Ο Ιταλός μέσος αποκτήθηκε πρόσφατα από τον Ολυμπιακό και στις πρώτες του δηλώσεις έδειξε να ξέρει σε ποια ομάδα έχει έρθει, καθώς Θρύλος και τίτλοι είναι συνώνυμα.

Αφού προλόγισε ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού Κώστας Καραπαπάς, τον λόγο πήρε ο εκ των αντιπροέδρων κ. Σάββας Θεοδωρίδης, που είπε. ««Είναι εξαίρετος παίκτης και θα είναι για 3 χρόνια στον Ολυμπιακό. Το ήθελε ο ίδιος. Αυτό σημαίνει πολλά για μένα. Ο Ολυμπιακός είναι ο μόνιμος πρωταθλητής και Κυπελλούχος και εύχομαι να μπει στην οικογένεια των θριάμβων. Να του δώσουμε και τώρα τη φανέλα», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του κ. Θεοδωρίδη, για να ξεκινήσει τις δηλώσεις του ο Γκρέκο που θα έχει το Νο27 στην πλάτη του.

«Ευχαριστώ όλους στην ομάδα που με βοήθησαν. Ο Ολυμπιακός είναι σπουδαία ομάδα και για μένα αποτελεί ευκαιρία. Θα προσπαθήσω να τη βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της», ήταν τα λόγια του και συμπλήρωσε σχετικά με τις εντυπώσεις του. «Η πρώτη εντύπωση είναι καλή. Η ομάδα έχει νεαρούς παίκτες και σχετικά με την προπόνηση, μοιάζει με την αντίστοιχη της Ρόμα. Αυτό μου δίνει κίνητρο».

Όσον αφορά στη θέση που του αρέσει να παίζει καλύτερα, πρόσθεσε. «Έχω συνηθίσει να παίζω σε 3άδα στα χαφ, αριστερά και δεξιά. Εκεί πιστεύω μπορώ να αποδώσω καλύτερα», τόνισε ο Ιταλός για να συνεχίσει με το αν θυμάται καθόλου το γήπεδο Καραϊσκάκη. «Αυτό που μου έρχεται πρώτα στο μυαλό, είναι όταν χάσαμε με 5-1 (σ.σ. όταν η Ρόμα είχε έρθει πριν από μερικά χρόνια) ... Σχετικά με χθες, ήταν καλή η ατμόσφαιρα».

Για το αν έχει έξτρα πίεση επειδή ο Ολυμπιακός κατακτά συνεχώς τίτλους και είναι... καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί, φάνηκε να ξέρει σε ποια ομάδα έχει έρθει. «Δεν ανησυχώ καθόλου. Ξέρω πως ο Ολυμπιακός διεκδικεί τίτλους και αυτό μου δίνει ένα κίνητρο παραπάνω για να δείξω τι αξίζω».

Τέλος, αναφέρθηκε στο πότε θα είναι απόλυτα έτοιμος, εκφράζοντας την άποψη πως ενδέχεται να αγωνιστεί στο φιλικό της 19ης Αυγούστου. «Πιστεύω θα παίξω με Νάπολι. Σήμερα ξεκίνησα και δεν δίνω τόσο μεγάλη σημασία ποιος είναι ο αντίπαλος. Η Μπενφίκα για παράδειγμα ή κάποιος άλλος. Απλά θέλω να επιστρέψω όσο το δυνατόν γρηγορότερα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons