OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

«Πέρασαν» με άριστα από τον Ζαρντίμ...

Εναν μήνα προετοιμασίας κλείνει ο Ολυμπιακός. Μιας προετοιμασίας με πολλά εμπόδια. Ο Ζαρντίμ ξεκίνησε χωρίς τους διεθνείς, έχασε στην πορεία και τους Μιραλάς, Ιμπαγάσα, Φουστέρ...

Ακόμα και η μεταγραφή (Γκρέκο) ακόμα δεν έχει μπει στο κανονικό πρόγραμμα. Ο Πορτογάλος προσπάθησε να βγάλει συμπεράσματα μέσα από τις προπονήσεις και τα φιλικά. Κι αν κρίνουμε κυρίως από τα έξι παιχνίδια που έδωσε ο Ολυμπιακός, κάποιοι παίκτες έκαναν τη διαφορά. Η «SportDay» κάνει έναν πρώτο έλεγχο προόδου αν και υπήρχαν και άλλοι «ερυθρόλευκοι» που έδειξαν εξαιρετικό πρόσωπο. Οπως ο Αμπντούν, ο Παπάζογλου και ο Σιόβας.

ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ

Από άλλη αφετηρία φέτος

Είναι κεφάλαιο ο «Φέτφα». Ούδεις το αμφισβητεί. Ακόμα κι ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος είχε δεχτεί κριτική που δεν εμπιστεύτηκε πολύ τον μικρό, έλεγε τα καλύτερα για το ταλέντο του. Φέτος βλέπουμε άλλον Φετφατζίδη. Εναν «Φέτφα» που δείχνει αποφασισμένος να κερδίσει σημαντική θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού και όχι απλά μια ρεζέρβα. Στα φιλικά μέχρι στιγμής τα πηγαίνει εξαιρετικά. Και πέναλτι έχει κερδίσει και φάσεις έχει βγάλει και ασίστ έχει δώσει. Ο Ζαρντίμ προσπαθεί να τον βάλει στ' αριστερά. Αλλά κάθε φορά που αλλάζει πτέρυγα, είναι πολύ καλύτερος.

ΦΕΪΣΑ

Σύγχρονο εξάρι
Αυτός και αν είναι στοίχημα για τη φετινή σεζόν. Ολη την προηγούμενη χρονιά ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, με αποτέλεσμα ο κόσμος του Ολυμπιακού να θυμάται μόνο το εξαιρετικό του παιχνίδι μέσα στην Αρσεναλ. Στην προετοιμασία όμως έχει εμφανιστεί ένας διαφορετικός Φέισα. Ο Σέρβος όχι μόνο δεν έχει βγάλει προβλήματα, αλλά είναι και από τους κορυφαίους της προετοιμασίας. Ο Ζαρντίμ τον ξεχώρισε αμέσως και του έδωσε άμεσα τον ρόλο του αντί-Ορμπάιθ! Σιγά σιγά προσαρμόζεται και δείχνει ότι έχει όλα τα στοιχεία για να εξελιχθεί σε ένα σύγχρονο εξάρι.

ΜΑΝΙΑΤΗΣ

Παίζει σε άλλο επίπεδο

Ασταμάτητος. Με το που τελείωσε η εξαιρετική του σεζόν με τον Ολυμπιακό, συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό στην Εθνική. Και αντί να δείξει σημάδια κόπωσης, ο Μανιάτης με το που μπήκε στην ομάδα δείχνει καλύτερος! Είναι φανερό ότι με τον Ελληνα διεθνή πλέον στα χαφ ανεβαίνει επίπεδο ο Ολυμπιακός. Βγάζει αυτοπεποίθηση σε κάθε παιχνίδι και πλέον βγάζει και ηγετική μορφή μια και συμμετέχει και στο ανασταλτικό αλλά και στο δημιουργικό κομμάτι των «ερυθρολεύκων». Σε άλλο ρυθμό και επίπεδο ο Μανιάτης, ο οποίος συνεχίζει από εκεί ακριβώς που τελείωσε τη σεζόν.

ΜΕΓΕΡΙ

«Κλειδώνει» τη θέση του βασικού

Οποιος είδε τα φιλικά του Ολυμπιακού, δεν μπορεί να μη σταθεί στην παρουσία του Ούγγρου. Με εξαίρεση το πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Μπράγκα, ο Μέγερι έκανε πολύ καλές εμφανίσεις. Στο πρώτο φιλικό με τη Σπαρτάκ έκανε απίστευτες επεμβάσεις στο πρώτο ημίχρονο που αγωνίστηκε. Μία απόκρουση ήταν αρκετή με τη Φαρένσε, αλλά και στο δεύτερο μέρος με την Μπράγκα με την εμφάνισή του δεν άφησε τον Ολυμπιακό να χάσει. Με νέο συμβόλαιο και σαφώς μεγαλύτερη εμπιστοσύνη ο Ούγγρος είναι στην pole position για τη θέση του γκολκίπερ εν όψει της νέας σεζόν.

ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ

Ετοιμος και για  ενδεκάδα!

Γνώριζε πως με τον Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο δεν πρόκειται να δει «άσπρη μέρα». Κατάλαβε επίσης πως με τον νέο προπονητή έχει μια... τελευταία ευκαιρία. Και κάνει ό,τι μπορεί για να την εκμεταλλευτεί. Ο Μήτρογλου έχει μπει πολύ δυναμικά στην ομάδα. Δείχνει πως έχει... εκτοπίσει ήδη τον Πάντελιτς και πλέον παλεύει και με τον Τζεμπούρ για θέση βασικού. Δύσκολο, μια και ο Αλγερινός δείχνει να βρίσκεται και αυτός σε πολύ καλή κατάσταση. Οπως και να 'χει, ο ανταγωνισμός των δύο μόνο καλό μπορεί να κάνει στην ομάδα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons