OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Το πρωινό πρόγραμμα της Τετάρτης...

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού εντείνουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό.

 Μέρα με τη μέρα εξελίσσεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού, ενόψει της δεύτερης αγωνιστικής της Superleague, κατά την οποία θα αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Το πρωί της Τετάρτης οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν και πάλι στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη και γυμνάστηκαν.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης χωρίστηκαν σε γκρουπ και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ και οι συνεργάτες του δούλεψαν σε συγκεκριμένα πράγματα με τις διαφορετικές ομάδες παικτών. Ασκήσεις τεχνικής, ελέγχου της μπάλας αλλά φυσικής κατάστασης ήταν στο πρόγραμμα, από το οποίο βέβαια δεν έλειψε και η τακτική, με διπλό σε χώρο μικρότερο του μισού γηπέδου.

Ο Ανδρέας Τάτος είναι καλά και το απόγευμα αναμένεται να δοκιμάσει να γυμναστεί με την υπόλοιπη ομάδα. Ο νεαρός μέσος δουλεύει σκληρά για να επανέλθει σε πλήρη δράση και μετά το τέλος της προπόνησης συνέχισε να δουλεύει με έξτρα πρόγραμμα. Πολύ καλά εξελίσσεται και η αποκατάσταση του Αβραάμ Παπαδόπουλου. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός συνεχίζει καθημερινά το δικό του πρόγραμμα.

Το απόγευμα οι «ερυθρόλευκοι» θα γυμναστούν στις 19:00.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons