OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Γινόμαστε αυτό που θέλουμε να γίνουμε, με συνέπεια να είμαστε αυτό που θέλουμε να γίνουμε κάθε μέρα...

Είναι προφανές ότι ο Μπάλας Μέγιερι δεν... ικανοποιήθηκε, κιόλας, από το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε καθόλου στην αναμέτρηση με τη Νάπολι. Εξάλλου, όπως κάθε ποδοσφαιριστής που σέβεται τον εαυτό του και τους κόπους του, θέλει να παίζει βασικός.

Άλλωστε, έχει αποδείξει ότι το αξίζει, αφού τα τελευταία δύο χρόνια έχει πραγματοποιήσει τεράστια βελτίωση.

Μετά τη μη συμμετοχή του στην αναμέτρηση με τους Ιταλούς, λοιπόν, ο Ούγγρος γκολκίπερ αποφάσισε να ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter μία ρήση του Ρίτσαρντ Γ. Σκοτ, Αμερικανού πυρηνικού επιστήμονα και πρεσβύτερου της Απαρτίας των Δώδεκα Αποστόλων.

Τι ανέφερε αυτή η φράση; Το εξής: «Γινόμαστε αυτό που θέλουμε να γίνουμε, με συνέπεια να είμαστε αυτό που θέλουμε να γίνουμε κάθε μέρα».

Ο Ούγγρος δεν έδωσε κάποια «εξήγηση» αναφορικά με τον λόγο που τη χρησιμοποίησε, ωστόσο, η απάντηση δόθηκε χθες, καθώς σύμφωνα με την εφημερίδα «ΓΑΥΡΟΣ», πέρασε σχεδόν έξι ώρες στο προπονητήριο του Ρέντη, κάνοντας ατομική προπόνηση και… ξεσπώντας δημιουργικά την απογοήτευση για τη μη χρησιμοποίησή του.

Να σημειώσουμε ότι, οι σχέσεις του Μέγιερι με τον Κάρολ είναι εξαιρετικές και αυτή η αγωνιστική «κόντρα» τον έχει βελτιώσει σε πολύ μεγάλο βαθμό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons