OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Το πάλεψε, αλλά…

Ο Ολυμπιακός και ο Ζαρντίμ το πάλεψαν το ματς με την Αρσεναλ μέχρι εκεί που πήγαινε. Ο Ολυμπιακός είχε τις ευκαιρίες, με Φουστέρ και Μασάντο, έκανε γκολ με τον Μήτρογλου, αλλά πάλι όλα αυτά δεν έφταναν για να πάρει αποτέλεσμα μέσα στο Λονδίνο. Ο Μέγιερι ευθύνεται σίγουρα στο δεύτερο γκολ (για εμένα και στο πρώτο), ο Ζαρντίμ προσπάθησε να κάνει μαγικά, κάποια του βγήκαν και κάποια όχι.

Είδαμε τον Ντιακιτέ που τον πήραμε για αμυντικό χαφ να παίζει δεξί μπακ, είδαμε τον Σιόβα που παίζει κεντρικός αμυντικός να παίζει δίπλα στον Μανιάτη στα χαφ, είδαμε τον Γκρέκο, για πρώτη φορά στην καριέρα του ίσως, να παίζει αριστερό χαφ, στην συνέχεια τον Μανωλά να παίζει δεξί μπακ κ.α.

Είδαμε όμως και τον Μασάντο επιτέλους να παίζει στην θέση του (από εκεί έκανε τις δύο φάσεις) πίσω από τον επιθετικό, είδαμε τον Πάντελιτς να μπαίνει δεύτερος επιθετικός στο τελευταίο 10λεπτο.
Οπως και να έχει το παιχνίδι στο Λονδίνο ήταν από την κλήρωση σε αυτά που καταλογίζουμε ως χαμένα. Ο Ολυμπιακός τόσα χρόνια δεν έχει πάρει πόντο στην Αγγλία, φέτος θα έπαιρνε;

Αλλωστε μπορεί να κρατήσει και το γούρι. Με δύο ήττες ξεκίνησε και πέρυσι και η δεύτερη ήταν στο Λονδίνο…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons