OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

“Ο Ολυμπιακός που μας αρέσει να βλέπουμε”.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δήλωσε: “Στο ελληνικό πρωτάθλημα εμείς ελέγχουμε το παιχνίδι και οι άλλοι αμύνονται. Στο τσάμπιονς λιγκ είναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι από την Αρσεναλ. Δημιουργήσαμε 3 ευκαιρίες για γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο παρότι κλειστήκαμε λίγο κρατήσαμε την οργάνωση, με εξαίρεση το τελευταίο 10λεπτο, κρατήσαμε το παιχνίδι στα μέτρα μας, το παλέψαμε, όμως αυτό που μετράει τελικά είναι το αποτέλεσμα. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, παρουσιάσαμε έναν Ολυμπιακό που μας αρέσει να βλέπουμε. Ομως σε αυτό το επίπεδο πρέπει να έχουμε συνέχεια με καλές εμφανίσεις. Ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια. Θα παλέψουμε για την πρόκριση στο τσάμπιονς λιγκ ειδάλλως θα προσπαθήσουμε για το γιουρόπα”.
 
Άξιζε καλύτερης τύχης ο Ολυμπιακός στο Έμιρεϊτς τον αδικεί η ήττα με 3-1. Οι ερυθρόλευκοι ήταν εξαιρετικά στημένοι από το Ζαρντίμ και έβαλαν πολύ δύσκολα στην ομάδα του Βενγκέρ. Κυρίως στο πρώτο μέρος οι πρωταθλητές έχασαν μοναδική ευκαιρία με το Μασάντο, σε τέτοια παιχνίδια θέλεις μαζί σου και την τύχη. Αμυντικά οι Κοντρέρας με το Μανωλά έκαναν εξαιρετικό ματς, μπροστά τους οι Μανιάτης και Σιόβας είχαν τον έλεγχο όλων των επιθέσεων της Άρσεναλ. Ο Μασάντο παίζοντας αυτή τη φορά στον άξονα έδειξε σαφώς περισσότερα πράγματα. Ο Μήτρογλου αντικατέστησε επάξια τον Τζιμπούρ όταν του δόθηκε η ευκαιρία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Σαφώς υπήρχαν και προβλήματα και αυτά ήταν στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο Ντιακιτέ πάλεψε αλλά ήταν εμφανής η απουσία αγώνων, από την πλευρά του ήρθαν οι φάσεις των δύο γκολ των Άγγλων.

Ο Ολυμπιακός έχει οφέλη να αποκομίσει από αυτό το ματς. Το σημαντικότερο είναι η αυτοπεποίθηση. Μπορεί να σταθεί και φέτος καλά σε τόσο δύσκολες έδρες όπως είναι το Έμιρεϊτς. Σαφώς η πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ φαντάζει… Γολγοθάς, σίγουρα όμως με τη Μονπελιέ που πήρε ισοπαλία στη Γερμανία μπορεί να παλέψει για την 3η θέση που οδηγεί στο Γιουρόπαα Λιγκ.

http://www.rednews.gr
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons