OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Ολυμπιακός - Μπούντβα 11-2 TEΛΙΚΟ

Με όπλο την εξαιρετική του άμυνα και αποδίδοντας εξίσου καλά στην επίθεση ο Ολυμπιακός έκανε πάρτυ στον Πειραιά με αντίπαλο την Μπούντβα για την 5η αγωνιστική του Α’ ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ και παρέμεινε ζωντανός όσον αφορά στην πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι «ερυθρόλευκοι» επιβλήθηκαν της ομάδας από το Μαυροβούνιο με 11-2 καλύπτοντας και τη διαφορά των τριών τερμάτων με την οποία είχαν νικηθεί εκτός έδρας. Έτσι έχουν το πλεονέκτημα σε περίπτωση μεταξύ τους ισοβαθμίας.

Σε πολύ καλή ημέρα ο Δεληγιάννης που είπε πολλάκις «στοπ» στους επιθετικούς των φιλοξενούμενων.

Πλέον οι Πειραιώτες κρατούν την τύχη στα χέρια τους καθώς αν νικήσουν την τελευταία αγωνιστική τη Βουλιαγμένη περνούν στα προημιτελικά.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά πήρε νωρίς προβάδισμα τριών τερμάτων με Μουρίκη, Μάζη και Κολόμβο με τον Ράντοβιτς να μειώνει σε 3-1 στο πρώτο οκτάλεπτο. Παρόμοιο ήταν το σκηνικό και στην δεύτερη περίοδο με τους «ερυθρόλευκους» να κρατούν τα ηνία στο σκοράρισμα καθώς δεν άφησαν τους φιλοξενούμενους να εκμεταλλευτούν καθόλου τον παίκτη παραπάνω.

Ασταμάτητοι και στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι με τον Δεληγιάννη να… απαγορεύει στους Μαυροβούνιους να σκοράρουν, την ίδια ώρα που οι Δελεκάς, Κόλιανιν και Μουρίκης έδιναν το τελειωτικό χτύπημα στους αντιπάλους τους (9-2). Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου δεν σταμάτησαν ούτε στο τελευταίο οκτάλεπτο. Κράτησαν το μηδέν στην άμυνα και με δύο τέρματα από Φουντούλη και Μουρίκη έδωσαν στη νίκη τους διαστάσεις θριάμβου.


Τα οκτάλεπτα: 3-1, 3-1, 3-0, 2-0

Ολυμπιακός (Βλάχος): Μουρίκης 3, Μάζης 1, Κολόμβος 1, Μπλάνης 1, Δελακάς 2, Φουντούλης 2, Κόλιανιν 1

Μπούντβα (Πεγιάκοβιτς): Ράντοβιτς 1, Ντόντσιτς 1

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons