OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Μην απαντήσετε στις προκλήσεις...

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ζήτησε από τους παίκτες του να μην... παρασυρθούν στο ματς με τον ΠΑΟΚ και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όσον αφορά στις κίτρινες κάρτες.

 Το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, το οποίο ενδέχεται να καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την τύχη του Ολυμπιακού στην κούρσα του πρωταθλήματος, πλησιάζει ολοένα και περισσότερο, και ο Ερνέστο Βαλβέρδε θέλει οι ποδοσφαιριστές του να παρουσιαστούν όσο πιο καλά διαβασμένοι απέναντι στους ομολόγους του από πλευράς "Δικεφάλου του Βορρά".

Στην προπόνηση της Παρασκευής λοιπόν θέλησε να τους μιλήσει για το συγκεκριμένο παιχνίδι σε μία έδρα παραδοσιακά... αφιλόξενη για τους Πειραιώτες, με τον Ισπανό τεχνικό να ζητάει από όλους συγκέντρωση στο μάξιμουμ και αποφυγή των όποιων προκλήσεων δεχτούν από την άλλη πλευρά.

 Να είστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι σας", είπε αρχικά ο Βαλβέρδε και συμπλήρωσε: "Δεν θέλω να ξεφύγετε. Δεν θέλω παρασυρθείτε και δεν θέλω να απαντήσετε στις προκλήσεις που θα δεχθείτε.

Φροντίστε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για να μην δεχθείτε ανόητες κάρτες.  Παράλληλα, δεν χρειάζεται να βοηθήσουμε να αυξηθεί η ένταση στον αγώνα.

Καλό είναι να αφήσουμε τον διαιτητή να κάνει τη δουλειά του και να τιμωρήσει όποιον προκαλέσε".

Να σημειωθεί ότι η κόντρα με τον ΠΑΟΚ είναι ο πρώτη από μία τριάδα αγώνων-φωτιά για τον Ολυμπιακό, αφού ακολουθεί το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για την 21η αγωνιστική (10/2) και η πρώτη μάχη με την Ρουμπίν Καζάν στη Ρωσία για τους "32" του Europa League (14/2).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons