OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Δύο αποβολές για Ρουμπίν!

Μάρτινς και Σαρόνοβ αποβλήθηκαν στο φιλικό παιχνίδι της Ρουμπίν Καζάν με την πολωνική Λεχ Πόζναν. Ενδέχεται να απουσιάσουν από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, σε περίπτωση που γραφτούν οι δύο αποβολές στο φύλλο αγώνα. Να σημειωθεί πως η ρωσική ομάδα συνέχισε το φιλικό ματς με έντεκα παίκτες!

Ο Νιγηριανός επιθετικός της Ρουμπίν Καζάν, Ομπαφέμι Μάρτινς, και ο Ρώσος αριστερός μπακ της, Ρομάν Σαρόνοβ, αποβλήθηκαν με κόκκινη κάρτα στο φιλικό της ομάδας τους με την Λεχ Πόζναν. Αν γραφτούν στο φύλλο αγώνα, αμφότεροι χάνουν το πρώτο ματς για το Europa League με τον Ολυμπιακό.

Κατά την διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης, Ρουμπίν Καζάν - Λεχ Πόζναν, ο ταχύτατος Νιγηριανός επιθετικός των Ρώσων, Ομπαφέμι Μάρτινς, αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 52ο λεπτό της αναμέτρησης.

Μάλιστα, ο ταχύτατος Αφρικανός στράικερ είχε προλάβει να σημειώσει τα δύο πρώτα γκολ της ομάδας του, στο 12' και στο 29'. Ενδιάμεσα είχε ισοφαρίσει για τους Πολωνούς ο Ράντνεβς, ενώ το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 36' ο Οραζαχεντόβ.

Η δεύτερη κόκκινη κάρτα για την Ρουμπίν Καζάν ήρθε στο 58', όταν και αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο έμπειρος αριστερός μπακ των Ρώσων, Ρομάν Σαρόνοβ, ο οποίος είναι και ο αρχηγός της ομάδας, οπότε η τιμωρία του μπορεί και να αυξηθεί για πάνω από ένα ματς.

Αν τα ονόματα τους, λοιπόν, γραφτούν στο φύλλο αγώνα από τον διαιτητή της φιλικής αναμέτρησης με την Λεχ Πόζναν, τότε τόσο ο Ομπαφέμι Μάρτινς, όσο και ο Ρομάν Σαρόνοβ, δεν θα αγωνιστούν στο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό την 14η Φεβρουαρίου στην Μόσχα.

Η φιλική αναμέτρηση, Ρουμπίν Καζάν - Λεχ Πόζναν, διεξήχθη στην Ισπανία, στο πλαίσιο του "Μαρμπέλα-Καπ". Οι Ρώσοι προκρίθηκαν στον τελικό της διοργάνωσης, καθώς νίκησαν με σκορ 3-1 τους Πολωνούς.

Και όμως συνέχισε με 11 παίκτες!

Και όμως, παρά το γεγονός πως αποβλήθηκαν δύο παίκτες της Καζάν, η Ρουμπίν συνέχισε με έντεκα παίκτες κόντρα στην Λεχ Πόζναν. Και αυτό διότι σύμφωνα με τους κανόνες του τουρνουά, επιτρέπεται οποιαδήποτε αντικατάσταση παίκτη, είτε σε τραυματισμό, είτε σε αποβολή παίκτη. Όπως καταλαβαίνετε, λοιπόν, οι πιθανότητες να τιμωρηθούν ελαχιστοποιούνται. Δηλαδή, έτσι, ο Ριαζάντσεβ αντικατέστησε τον Μάρτινς, ενώ την θέση του Σαρόνοβ πήρε ο Μποκέτι.

Η σύνθεση της Ρουμπίν: Χαζιζί, Ανσάλντι (72' Ζαλίλοβ), Θέσαρ Νάβας (69' Κβιρκβέλια), Σαρόνοβ (58' Μποκέτι), Κουζμίν (69' Ουστινόβ), Νάτχο (62' Κίσλιακ), Νεμόβ (62' Μπιστρόβ), Μάρτινς (55' Ριαζάντσεβ), Ρομάν Ερεμένκο (65' Μποχαρόβ), Καραντενίζ (65' Χόναταν Βάγε), Ντιαντιούν (62' Οραζεχέντοβ).


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons