OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Έτσι, δεν σταματιέται από κανέναν...

Ο Ολυμπιακός θα κερδίσει και τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ αν είναι κομπλέ, αν έχει  Μιραλάς, Τζιμπούρ και Ιμπαγάσα υγιείς. Ο Ολυμπιακός των πρώτων ημιχρόνων με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ  δεν σταματιέται από καμία ομάδα στην Ελλάδα.

• Ξεκίνησε εκρηκτικά πάλι ο Ολυμπιακός, μπήκαν πάλι τα 2 γκολ γρήγορα, υπολόγιζα ότι μπορούσε να φτάσει το σκορ στα 4 και 5 γκολ. Είχε κάτι εκρήξεις ο Ολυμπιακός στο πρώτο 25λεπτο φοβερές, με ένα- δύο, με συνδυασμούς, με επινοήσεις, με παιχνίδι στον κενό χώρο και με ταχύτητα.

Μετά όμως πάλι έπεσε. Και έπεσε πολύ. Το είδα και στην Τούμπα αυτό, δεν το καυτηρίασα στην προηγούμενη στήλη, τώρα όμως που ξαναέγινε δεν μπορώ να μην σταθώ. Είναι ρίσκο μία τέτοια νοοτροπία ή αδυναμία. Διότι μπορεί να έχεις επανάληψη αυτού που έπαθες με τον ΟΦΗ. Δεν καθαρίζεις ένα ματς με το 2-0, δεν φτάνει. Αν έμπαινε το γκολ του Λυμπερόπουλου στο οποίο έκανε εκπληκτική βουτιά ο Μέγερι στη γωνία, θα έμπλεκες, ξαναέμπαινε η ΑΕΚ στο παιχνίδι κι έμενε αρκετός χρόνος. Ή εκείνη η κεφαλιά του Τοροσίδη στη γραμμή προ του Καφέ.

Αυτό που βλέπω είναι ότι δεν μπορούν να κάνουν πρέσινγκ και πίεση ψηλά πάνω από 30 λεπτά. Είναι μεγάλη η διαφορά των β’ ημιχρόνων με το α’ ημίχρονο, και στην Τούμπα και τώρα με την ΑΕΚ. Με καλή ομάδα που θα τον αντιμετωπίσει δυνατά στο πρώτο 20λεπτο, θα έχει πρόβλημα ο Ολυμπιακός. Όχι με Μπέλεκ να τον βάζεις να γυρίζει πίσω να δίνει βοήθειες, αυτό το βαρύ κορμί, μαζί με τον Κοντοέ μπορούσε και τους δύο να τους σακατέψει ο Μιραλάς!

Το έχει δει έξυπνα ο Βαλβέρδε με τους προπονητές εδώ στην Ελλάδα, σου λέει αφού είναι μυρωδιάδες θα τους ξεκάνω στο 20λεπτο. Αφού το βλέπεις ρε Κωστένογλου το σκηνικό στην Τούμπα, τι κάνεις; Μπαίνεις στο Καραϊσκάκη με 4-3-3 στην αρχή; Αυτοκτονία.

Θέλω να βλέπω διάρκεια όμως από τον Ολυμπιακό, δεν είναι ωραίο αυτό το πράγμα να τα δίνει όλα στο πρώτο 20λεπτο και μετά να κάθεται. Βλέπω την Μάντσεστερ, όλα τα αποτελέσματα τα ανατρέπει στο β’ ημίχρονο ή τις νίκες τις μεγαλώνει στο β’ ημίχρονο δίνοντας έκταση στο σκορ.

Εμείς οι παλιοί που έχουμε δει όλες σχεδόν τις γενιές ομάδων της ΑΕΚ και έχουμε παρακολουθήσει παικταράδες και παικταράδες στο παρελθόν, θρηνούμε! Όσοι αγαπάμε το ποδόσφαιρο. Ανεξάρτητα του τι ομάδα υποστηρίζει ο καθένας. Είναι για να βάλεις τα κλάματα βλέποντας στην ΑΕΚ Κοντοέ, Καράμπελα, Σιαλμά, Αραμπατζή τερματοφύλακα και ορισμένους παλαίμαχους μέσα που είχαν κάποτε ποιότητα, αλλά έχουν κάψει πια τα λάδια, δεν μπορούν ούτε να τρέξουν. Είναι θρήνος. Ο Λεονάρντο αξίζει κάπως, αλλά αν είναι στον πόλεμο και του πετάξουν από πίσω του 2 τενεκέδες, από το θόρυβο και μόνο θα τον πιάσει η καρδιά του! Χάνεται.  

Με ρωτάει ο Σινάνογλου πώς είδα τον Καζίμ από το γήπεδο βλέποντας πιο καλά το ματς απ’ ότι στην Τούμπα που το είδα από την τηλεόραση. Αλέφαντος μιλάει τώρα: Αγύμναστο τον είδα. Ως προς αυτά που θέλει ο Βαλβέρδε, δηλαδή και να μαρκάρει πίσω. Έκανε 2-3 ωραίες κούρσες αλλά μετά το είδα το παιδί κουράστηκε. Ελπίζω να κάνει καλή ζωή. Είδα ορισμένα πράγματα που τα γνωρίζω απ’ τα πολλά χρόνια πείρας στο ποδόσφαιρο, έκανε μία κούρσα κι έσκυβε δήθεν να φτιάξει τις κάλτσες του... Για να πάρει αναπνοές… Μπουκάλια με νερό του πέταγαν από τον πάγκο… Είναι δυνατό παιδί πάντως, είναι γρήγορος, έχει καλό κορμί, δεν βλέπω όμως να έχει αντοχή στην ταχύτητα. Θα περιμένουμε να τον δούμε, πρέπει να δουλέψει. Έχει προσόντα.



Μάθε μπαλίτσα από τον Αλέφαντο...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons