OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Περιμένει σαν… τρελός ο Φέισα...

Η αλήθεια είναι ότι κοντεύουμε να ξεχάσουμε ακόμη και το πρόσωπο του Λιούμπομιρ Φέισα. Πέρασαν δυόμισι μήνες από την τελευταία εμφάνιση του Σέρβου μέσου, που ενώ έχει δείξει εξαιρετικά στοιχεία και ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει την ποιότητά του, είναι τόσο μεγάλη η ατυχία που τον… δέρνει, ώστε κάθε φορά που βρίσκει ρυθμό και φόρμα, έρχεται ένας τραυματισμός για να του κόψει τη φόρα.

Στις 29 Νοεμβρίου είχε υποβληθεί σε εγχείρηση στο γόνατο, επέμβαση που έκανε στη Γερμανία, κατόπιν συνεννόησης με τον γιατρό του Ολυμπιακού. Ακολούθησε σκληρή δουλειά και μπόλικη υπομονή, ώστε να επανέλθει στους ρυθμούς που απαιτούνται.

Πλέον ο 23χρονος άσος ιατρικά είναι έτοιμος εδώ και δύο εβδομάδες, ωστόσο ουδείς στου Ρέντη με πρώτο τον Βαλβέρδε, σκεφτόταν το ενδεχόμενο χρησιμοποίησής του, χωρίς να είναι 100% βέβαιος ότι δεν υπάρχει θέμα υποτροπής, η νέου προβλήματος.

Τις τελευταίες μέρες ο Φέισα προπονείται σε φουλ ρυθμούς χωρίς να νιώθει την παραμικρή ενόχληση. Βγάζει όλα τα προγράμματα, πιέζει το πόδι του και δηλώνει έτοιμος να προσφέρει.

Τα όσα μας είχε δείξει κυρίως στα μεγάλα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ είναι η καλύτερη παρακαταθήκη. Περιμένουμε τα ίδια και περισσότερα. Το ταλέντο και η ποιότητα περισσεύουν…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons