OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Δείτε το χιονισμένο γήπεδο που θα παίξει ο Ολυμπιακός...

Στην Ρωσία βρίσκονται εκπρόσωποι του Ολυμπιακού, με τον Κούλη Δουρέκα να δημοσιεύει φωτογραφία από το χιονισμένο Λουζνίκι. Ποιο είναι το μήνυμα που έγραφε.

Μπορεί ο Ερνέστο Βαλβέρδε και οι ποδοσφαιριστές του να έχουν στρέψει την προσοχή τους αποκλειστικά και μόνο στο ματς της Παρασκευής με την ΑΕΚ (10/2, 21:00), όμως οι ιθύνοντες κοιτούν πιο... μακριά.

Συγκεκριμένα, η "ερυθρόλευκη" διοίκηση προσέχει για να έχει και γι' αυτό το λόγο έχει στείλει ήδη ανθρώπους της στην Ρωσία για να επιθεωρήσουν τις εγκαταστάσεις που θα παίξει η ομάδα.

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Κούλης Δουρέκας είναι μαζί με τον Κώστα Βερνίκο στην παγωμένη Μόσχα και κοιτάζουν κάποιες λεπτομέρειες, έτσι ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα με την παραμονή της ομάδας στην Ρωσία.

Ο Κούλης Δουρέκας, ανέβασε μάλιστα μια φωτογραφία του γηπέδου στον λογαριασμό του στο twitter με το χιόνι να έχει καλύψει τον αγωνιστικό χώρο του Λουζνίκι, όμως είναι καθησυχαστικός: "Το Luzniki Stadium μια εβδομάδα πριν τον αγώνα με Rubin. Είναι θερμαινόμενο θα είναι καθαρό πριν τον αγώνα".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons